MojAndroid

Google dnes na Google Play Store sprístupnil nový beta kanál pre prehliadač Chrome. Netrpezliví používatelia, ktorí chcú mať vždy prístup k najnovším funkciami ešte predtým ako budú otestované a sprístupnené vo finálnej verzii, si ich teraz môžu stiahnuť priamo z oficiálneho obchodu s aplikáciami. Beta verzia prehliadača môže samozrejme obsahovať chyby, ktoré by však nemali prekážať v plnohodnotnom používaní. V najnovšom Chrome Beta s číselným označením 25.0.1364.8 Google napríklad vylepšil výkon prehliadača v benchmarku Octane o 20-30% a tiež pridal niekoľko noviniek týkajúcich sa lepšej podpory HTML 5.

Chrome Beta na Google Play nenájdete pomocou klasického vyhľadávania. Google ho skryl pred zrakom verejnosti, aby nedochádzalo k omylným stiahnutiam nie vždy na 100% funkčnej verzie tohto prehliadača. Ak máte o odoberanie Beta verzií záujem, tak si nainštalujte Chrome Beta pomocou nižšie uvedeného widgetu. Aplikácia je kompatibilná s Androidom 4.0 a vyšším.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

11.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+