MojAndroid

Po predstavení HTC modelov HTC J Butterfly pre Japonsko a HTC Droid DNA pre americký Verizon, ste sa určite pýtali, či sa podobný model objaví aj v Európe. Odpoveď na vašu otázku by vám mohol poskytnúť obrázok uvedený nižšie, na ktorom sa údajne nachádza medzinárodná verzia HTC Droid DNA. Smartfón s 5 palcovým Full HD displejom by mal niesť označenie HTC Deluxe.

Zatiaľ nie je známe, kedy by sa tento model mal objaviť na Európskom trhu, no predpokladáme, že by to mohlo byť ešte do konca tohto roka. Prípadní záujemcovia, ktorým sa zapáčili vyššie spomínané “tabletofóny”, by tak s kúpou nového telefónu mali ešte počkať. HTC Deluxe by mal totiž ponúknuť veľmi podobnú, ak nie totožnú výbavu a teda štvorjadrový procesor Snapdragon S4 Pro, 2GB RAM, 8Mpix fotoaparát a najmä 5 palcový Super LCD 3 displej s Full HD rozlíšením, ktorý bude hlavným lákadlom tohto zariadenia. Viac sa o možných parametroch tohto telefónu môžete dočítať v článku: HTC Droid DNA: 5 palcový Full HD displej a štvorjadrový procesor pre americký Verizon.

Zdroj: endgadget

16.11.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+