MojAndroid

Mnohými obdivovaný smartfón OnePlus One beží na systéme CyanogenMod 11S, ktorý je mierne upravenou verziou CM11 a ponúka nové aplikácie ako je Fotoaparát a Galéria. Pretože prvé kusy tohto cenovo dostupného high-endu sú už v rukách prvých majiteľov, bola len otázka času, kedy niekto extrahuje APK súbory a zverejní ich pre ďalších používateľov.

Portál SmartDroid.de ako prvý prináša inštalačné balíky nových aplikácií z OnePlus One. Jedná sa hlavne o spomínanú aplikáciu fotoaparátu, galériu AudioFX, Boot animáciu a obchod s témami spoločnosti CyanogenMod. Fotoaparát a Galériu sme vyskúšali aj na našich zariadeniach v redakcii a fungujú bezproblémovo. Na Cyanogen Theme Store budete potrebovať zariadenie s nainštalovaným CM11, aby ste ho vôbec spustili. Pre zmenu boot animácie je zas nutný ROOT prístup.

Spustenie aplikácií na vašom zariadení je jednoduché a stačí si len stiahnuť APK súbory prostredníctvom nižšie uvedených odkazov a spustiť inštaláciu.

Zdroj: SmartDroid.de

16.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+