MojAndroid

V mobilnom svete sme na úniky informácií o chystaných modeloch už zvyknutí, ale v prípade Huawei Ascend P7 ich bolo skutočne veľa. Dalo by sa povedať, že ide o jedno z najhoršie strážených “tajomstiev” výrobcov a mohli sme už vidieť niekoľko zoznamov špecifikácií, rendery, fotografie, certifikáty a benchmarkové výsledky.

Známy a dôveryhodný zdroj @evleaks dnes väčšinu týchto špecifikácií potvrdil, zmena oproti doteraz známym údajom by mala byť len v jednom detaile. Huawei Ascend P7 by tak mal mať 5 palcový displej s Full HD rozlíšením 1920 x 1080 bodov, 13 Mpix zadný a 5 Mpix predný fotoaparát, 16 GB vnútorné úložisko a slot na pamäťovú kartu. Dizajn by sa oproti predchodcovi nemal príliš zmeniť, čo je logické, keďže sa jednalo o skutočne štýlovo vyzerajúci telefón. Zachovaná zostane aj malá hrúbka zariadenia, ktorá by nemala presiahnuž 7 milimetrov. Batéria napriek tomu bude mať slušných 2500 mAh. Tou jedinou zmenou, ktorú sme spomínali, je čipset Kirin 910T, ktorý by mal byť vybavený štvorjadrovým procesorom Cortex-A9 s taktom 1,8 GHz. Predchádzajúce správy pritom hovorili o 1,6 GHz CPU.

Huawei Ascend P7 a Huawei Ascend P7 b

Huawei Ascend P7 bude predstavený už 7. mája, my vás samozrejme o jeho predstavení budeme informovať.

Zdroj: gsmarena.com

24.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+