MojAndroid

Len niekoľko hodín pred oficiálnym uvedením Samsungu Galaxy S5 máme k dispozícii niekoľko fotografií toho ako bude vyzerať, ako aj ďalšie detaily ohľadom jeho funkcií a výbavy. Novinka juhokórejského výrobcu je oproti svojmu predchodcovi o niečo väčšia, má mať 5,25″ displej s Full HD rozlíšením. Nechýba ani dobre známe Home tlačidlo a kapacitné ovládacie prvky po jeho stranách. Oproti predchádzajúcim modelom Galaxy S smartfónov sa však odlišuje zabudovaním čítačky odtlačkov, ktorá má autorizovať nielen prístup k telefónu, ale aj platby pomocou služby Paypal.

Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event (1)

Samsung Galaxy S5 má byť tiež vode a prachu odolný s certifikáciou IP67, fotoaparát má rozlíšenie 16 Mpix. K dispozícii je aj LED blesk, vedľa ktorého je umiestnený senzor pre meranie srdcového pulzu. Smartfón sa dočkal aj niekoľkých dizajnových zmien, ktoré však nijako zásadne nemenia zaužívaný vzhľad predchádzajúcich modelov. Výraznejšou zmenou prešiel asi len zadný kryt, ktorý má výrazný bodkovaný povrch. Dočkali sme sa aj nového používateľského prostredia TouchWiz, ktoré však na prvý pohľad prináša len novšie a modernejšie vyzerajúce ikonky a niektoré aplikácie. Galaxy S5 by mal ponúknuť aj nový Download Booster mód, ktorý pri súboroch väčších ako 30 MB dokáže na sťahovanie súčasne použiť konektivitu WiFi aj LTE.

Viac informácii vám prinesieme už večer.

Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event (2)

Zdroj: phonearena

24.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+