MojAndroid

Druhé pokračovanie populárnej logickej hry Wheres My Water 2 sa objavilo v obchode Google Play a je dostupné na stiahnutie pre všetky Androidy s verziou 2.3.3 a vyššou. Disney sa v tomto prípade rozhodlo sprístupniť hru zdarma pod modelom freemium, takže tu nájdeme vnútroherné nákupy, ktorým je hra prispôsobená. Novinka prináša nové mechanizmy a tri nové prostredia.

Aj v tomto prípade je vašou úlohou umožniť krokodílovi Swampimu prístup k vode pre svoj kúpeľ. Voda sa nachádza vo vrchnej časti obrazovky a vašou úlohou je vytvoriť je cestu až k potrubiu, ktoré vedie do krokodílej vane. Po ceste zbierate hračkárske kačky do kúpela, ktoré otvárajú nové úrovne. V prvej verzii hry je dostupných 100 levelov, no tieto sa násobia novinkou, tzv “Challenge” režimom. Tento umožňuje zopakovať úrovne úplne odlišným spôsobom, napríklad iným umiestnením vody alebo plnením úloh.

Where's My Water? 2, Android hry Where's My Water? 2, Android hry Where's My Water? 2, Android hry

Ďalšou novinkou, ktorú hráči nemajú príliš v láske, no umožňuje im stiahnuť hru zadarmo sú spomínané vnútroherné nákupy. Tieto umožňujú získať za reálne peniaze špeciálny obsah, ktorý nie je bežne dostupný. Nákupy sú však obmedzené a hoci vám pomôžu v úspechu, hra sa dá presť aj bez nich.  Where’s My Water? 2 je z prvého pohľadu vynikajúcim pokračovaním, v ktorom si užijete kopec zábavy. Titul si stiahnete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.6.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6.1
Aktuálna cena: Zdarma
10.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+