MojAndroid

CyanogenMod ešte koncom augusta informoval o nových bezpečnostných funkciách, ktoré zahŕňa aj nové CM kontá. Tieto umožňuje prelinkovať zariadenie s webovým prostredím, v ktorom je možné sledovať napríklad polohu zariadenia na mape,  alebo tiež vymazať  dáta z vnútornej pamäte telefónu, či pamäťovej karty. Tieto funkcie sú síce dostupné aj prostredníctvom aplikácií tretích strán, no CyanogeMod tím sa rozhodol pre vlastné riešenie.

CM Account 1 CM Account 2 CM Account 3

CyanogenMod kontá sú už pripravené na ostrú prevádzku a vy ich budete môcť vyskúšať už v najbližšom nightly builde CM ROM pre vaše zariadenie. CM konto vytvoríte v nastaveniach Nastavenia  > Pridať konto > CyanogenMod , následne sa môžete prihlásiť na stránke https://account.cyanogenmod.org/login.

Zdroj: CM

10.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+