Zubná kefka od Kolibree spraví z bežného čistenia zubov zábavu [CES 2014]

Spoločnosť Kolibree predstavila nové zariadenie v podobe inteligentnej zubnej kefky, ktorá spolupracuje so zariadeniami s operačným systémom Android. Umývanie zubov sa tak môže razom stať zábavnejšie a interaktívnejšie. Novú kefku by mohli oceniť najmä rodičia detí, ktoré na ústnu hygienu častokrát veľmi nedbajú. Smart kefka od Kolibree by to mohla zmeniť.

Pomocou kefky budete môcť jednoducho sledovať, ako často a dlho si vy alebo vaše deti umývate zuby, alebo to, kde si ich čistíte a kde naopak nie. Pomocou nej taktiež môžete jednoducho zistiť, či sú vaše návyky pri umývaní zubov správne alebo nie. Informuje o vašich pohyboch, ale aj o tlaku, ktorý na kefku vyvíjate. Všetky údaje sa synchronizujú s android aplikáciou prostredníctvom Bluetooth. Priamo v aplikácií sú zobrazené v prehľadných grafoch a porovnať ich môžete aj s inými používateľmi, napríklad s vašimi súrodencami. Samozrejmosťou sú potom rôzne badge a ocenenia, ktoré majú inšpirovať k ešte lepším výsledkom. Čistenie zubov sa tak stáva akousi hrou, ktorú ocenia práve tí najmenší.

Zubná kefka od Kolibree zatiaľ nie je k dispozícii a nemôžete si ju ani predobjednať. Spoločnosť sa bude snažiť potrebné financie získať na Kickstarteri. Vlastný projekt na tomto portáli spustí už o niekoľko dní.

MôjAndroid.sk vám prináša všetky Android novinky z CES 2014.

Zdroj: phandroid

Disqus Comments Loading...