ZTE Nubia Z11 ponúkne 4 GB RAM a zakrivený displej

Už sa stalo akousi tradíciou, že vlajkové lode viacerých spoločností sú odhalené ešte skôr, ako príde ich oficiálne predstavenie verejnosti. Častokrát pritom nejde len o uniknuté špecifikácie, ale aj o fotografie, ktoré dokonale odhaľujú dizajn samotného zariadenia. Svoj najnovší model si podľa všetkého neustrážilo ani ZTE, na povrch sveta totiž vyplávali informácie o pripravovanom smartfóne s označením Nubia Z11.

Zdá sa, že ZTE po predaji svojho modelu Nubia Z9 preskočí párne číslo a zameria sa na výrobu Nubie Z11, ktorá by mala poskytnúť používateľovi krásny dizajn i výborné špecifikácie. Medzi tie môže patriť najnovší procesor z dielne Qualcommu, Snapdragon 820, 4 GB operačnej pamäte RAM, 13 Mpix hlavný fotoaparát, 2,1 Mpix „selfie“ kamera, 5,2-palcový QuadHD displej, ale aj vnútorné úložisko o celkovej kapacite až 128 GB.

Podľa uniknutých fotografií sa zdá, že ZTE sa vydá cestou Samsungu a používateľom poskytne zakrivený displej. I keď zrejme nie v tom pravom slova zmysle. Po bokoch zariadenia totiž vidíme akési čierne pásy, ktoré by na prvý pohľad mohli pripomínať informačné lišty zo Samsungu Galaxy S6 Edge. Napokon ale zrejme pôjde o miesto, kde ZTE umiestní svoje fitness senzory.

Zdroj: Pocketnow

Disqus Comments Loading...