ZTE Nubia N1 má 5000 mAh batériu a 13 MP selfie kamera, zatiaľ iba v Číne

Spoločnosť ZTE potichu predstavila svoj nový smartfón ZTE Nubia N1. Hoci telefón ponúka luxusný a pomerne známy dizajn, svojimi špecifikáciami sa skôr radí medzi zariadenia vyššej strednej triedy.

Dizajn telefónu skutočne nie je veľmi originálny, no to neznamená, že telefón nevyzerá elegantne. Telefón ponúka 5,5″ Full HD LCD displej, procesor MediaTek Helio P10, 3 GB RAM a 64 GB vnútornej pamäte, ktorú je možné rozšíriť prostredníctvom microSD pamäťových kariet. Nájdeme tu aj 13 MP hlavný fotoaparát a selfie kameru s rovnakým rozlíšením.

Telefón tiež podporuje prácu s dvomi SIM kartami súčasne a aj pripojenie k LTE, Bluetooth v4.1, GPS, GLONASS a nájdeme tu aj konektor USB-C. Vzadu tiež nechýba skener odtlačkov prstov a 5000 mAh batériu, ktorá sa postará o vynikajúcu výdrž na jedno nabitie. Je škoda, že nemáme informácie o hrúbke a hmotnosti zariadenia, pretože na základe fotografií sa zdá, že napriek obrovskej batérii si telefón zachoval veľmi kompaktné rozmery. Novinka sa bude v Číne predávať za približne 225 USD, no je nepravdepodobné, že by sme telefón čoskoro uvideli aj za hranicami Ázie.

Zdroj: Nubia via GSM Arena

Disqus Comments Loading...