ZTE Blade A2S oficiálne: Full HD displej, 3 GB RAM pod 90 EUR!

Čínska spoločnosť ZTE prináša priameho nástupcu minuloročného modelu Blade A2. Ide o cenovo dostupný smartfón ZTE Blade A2S, ktorý poteší výbavou, spracovaním, ale aj cenou. Smartfón ponúka skutočne výborný pomer cena/výkon.

Kovové a zaoblené telo, dobrá výbava

Náš tip
ZTE Nubia Z17 Lite: Snapdragon 653 a 6 GB RAM

Smartfón ponúka na svoju cenu skutočne pozoruhodné hliníkové spracovanie. Zadná hliníková stena je navyše zaoblená pre získanie lepšieho úchopu. Zariadenie prináša 5,2″ displej s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov, procesor MediaTek MT6753, 3 GB RAM, 32 GB interného úložiska (s možnosťou rozšírenia o pamäťovú kartu microSD – hybridný slot) a batériu s kapacitou 2540 mAh.

Zadný fotoaparát ponúka senzor s rozlíšením 13 MPix a LED blesk, predná “selfie” kamera ponúka 5 MPix. Predná kamera noebsahuje blesk, avšak k dispozícii je tzv. “screen flash,” kde sa zosilní jas obrazovky pri fotografovaní a upraví tak podmienky pre finálnu fotografiu.

Nechýba 3,5 mm audio konektor

Smartfón obsahuje microUSB port pre nabíjanie, vedľa neho mikrofón a jeden reproduktor. Nechýba tiež 3,5 mm audio konektor. Čítačka odtlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane pod objektívom fotoaparátu. Model ZTE Blade A2S bude dostupný v striebornom prevedení za sumu 107 dolárov, čo činí v prepočte približne 89 eur. Štart predaja sa očakáva na 8. september 2017.

Zdroj: gizmochina

Disqus Comments Loading...