Výpredaj produktov od Xiaomi. Nakúpte výhodnejšie ako kedykoľvek predtým

Xiaomi zlacňuje svoje produkty, ktoré v e-shope Gearbest môžete teraz nakúpiť za skutočne výhodne ceny. Stačí ak navštívite stránku s aktuálne prebiehajúcou akciou a vyberiete si to svoje. Niekoľko tipov prinášame aj nižšie.

Xiaomi VR Virtual Reality

Virtuálna realita sa začína rozmáhať všade okolo nás a uvedomuje si to aj Xiaomi. Ten len nedávno predstavil vlastný VR headset, ktorý kúpite vďaka zľavovému kupónu LHXMVR (denne je počet kusov obmedzený na 100) skutočne výhodne. Ak si ho totiž predobjednáte do 20. septembra, tak ho budete môcť získať len za 19,99 dolárov, normálne za 28,99$. Okuliare sú vyrobené z kvalitného a odolného materiálu a sú vhodné pre smartfóny s uhlopriečkou od 4,7 do 5,7-palca.

Xiaomi Mi Rabbit reproduktor

Správnemu fanúšikovi značky Xiaomi by nemal chýbať tématicky bezdrôtový reproduktor v tvare maskota tejto spoločnosti. Tento podporuje Bluetooth 4.0, má integrovanú 350mAh batériu s výrobcom udávanou výdržou na úrovni 3 hodín, ako aj reproduktor s výkonom 3W. Navyše disponuje rozšíriteľným microUSB slotom, z ktorého vie prehrávať audio skladby. Cena za tento reproduktor je 23,69$.

 

Disqus Comments Loading...