Nová bunda od Xiaomi vás v zime ohreje, poháňaná je powerbankou

Spoločnosť Xiaomi je známa tým, že množstvo produktov vyvíja s pomocou crowdfundingu. Teraz predstavila bundu, ktorá vás zahreje. Ide už o 407. crowdfundingový produkt čínskej spoločnosti. O novinke informoval web Gizmochina.

Bunda je obojstranná a vyrobená z 90 % bielej husacej kože, ktorá výborne odoláva vonkajším podmienkam, hlavne vetru. Účinne tak bráni prieniku studeného vzduchu.

Bezproblémová celodenná výdrž

Bunda ponúka inteligentnú reguláciu teploty s tromi rýchlosťami. Používateľ si ju môže jednoducho prispôsobiť podľa seba. O prísun energie sa stará 10 000 mAh powerbanka od Xiaomi. Podľa výrobcu údajne dokáže zabezpečiť 7-hodinové nepretržité zohrievanie bundy.

Bunda je tiež nepremokavá, takže dážď vás už neprekvapí. Obsahuje reflexné prvky (pruhy) vpredu aj vzadu, ktoré účinne odrážajú dopadajúce svetlo.

Cena bundy je 499 yuanov, v prepočte približne 64 eur, ale len počas crowdfundingu. Následne bude cena vyššia. Predaj začne samozrejme v Číne, dostupnosť na Slovensku je otázna. Pravdepodobne sa k nám tento zaujímavý produkt nedostane. Tí šikovnejší však nebudú mať problém objednať bundu priamo z Číny.

Náš tip
Klimatizácia do trička od Sony realitou, ovládať ju môžete smartfónom
Disqus Comments Loading...