Xiaomi Mi5: Testujeme čínsku delikatesu, pýtajte sa!

Výstava MWC 2016 bola skutočne bohatá na zaujímavé mobilné novinky. Prvýkrát sem zavítala aj čínska spoločnosť Xiaomi, ktorá tu predstavila svoju dlho očakávanú vlajkovú loď Xiaomi Mi5. Netrvalo dlho a novinka nám zavítala aj do redakcie, kde ju teraz podrobíme detailnému testovaniu.

Novinka útočí na najatraktívnejšie zariadenia na trhu, no ponúka oveľa nižšiu cenovku. Telefón ponúka procesor Snapdragon 820 a v našej verzii aj 3 GB RAM. 5,15″ Full HD displej bohato postačuje a do extrémne tenkého a ľahkého tela sa podarilo napratať 3000 mAh batériu. Vnútorná pamäť má v našom prípade kapacitu 64 GB a do rúk sa nám dostala biela verzia telefónu.

Nechýba ani prepracovaný 16 MP fotoaparát, Android 6.0, 4 MP predná kamera, možnosti Dual SIM pripojenia a super-rýchle siete LTE cat12 s rýchlosťami do 600 Mbps. Celkovo ide o veľmi zaujímavé zariadenie, ktoré nám na prvý pohľad padlo do oka. Ak máte akékoľvek otázky, ktoré by ste chceli mať zodpovedané, dajte nám vedieť v diskusii pod týmto článkom a my sa pokúsime zodpovedať čo najväčšie množstvo z nich.

Za zapožičanie telefónu ďakujeme e-shopu SmartZero.sk.

Disqus Comments Loading...