Xiaomi Mi Mix 2 SE teraz môžete mať za neprekonateľnú cenu!

Či už od svojho smartfónu požadujete množstvo výkonu, pamäte, krásny displej, špičkový dizajn alebo skvelý fotoaparát, určite vám je jasné, že tieto kvality väčšinou nenájdete v dostupnejších zariadeniach strednej triedy. A telefóny, ktoré to ponúkajú, často stoja aj niekoľkokrát viac, ako ste ochotní za nový smartfón zaplatiť. Našťastie, v e-shope GeekBuying sa často nájdu skvelé akcie na zariadenia, ktoré svojou cenou pripomínajú modely strednej triedy, no v skutočnosti ide o špičkové nekompromisné smartfóny. Takým je aj Xiaomi Mi Mix 2 SE, ktorý si teraz môžete kúpiť za naozaj smiešnu sumu.

Špičková výbava je samozrejmosťou

Telefón bol donedávna vlajkovou loďou spoločnosti a svojimi funkciami stále predbieha väčšinu konkurencie. Telefón prichádza v elegantnom bezrámikovom tele vyrobenom z jedného kusa keramiky. Vpredu nad displejom nájdete iba minimalistický reproduktor, ktorý však oproti svojmu predchodcovi prešiel veľkými zmenami a prináša čistý a hlasný zvuk aj v rušnom prostredí.

Samotný displej má veľkosť 5,99″ a ponúka FHD+ rozlíšenie 2160 x 1080 px. Vo vnútri nájdeme stále extrémne výkonný čip Snapdragon 835, až 8 GB RAM a 128 GB vnútornej pamäte. Vzadu tiež nájdeme pokročilú 12MP kameru s veľkými pixelmi pre krásne nočné fotografie a 4-osou optickou stabilizáciou, ktorá sa postará aj o krásne video.

Cena priemerného smartfónu strednej triedy

Tento špičkový smartfón môže byť teraz váš za cenu nižšiu ako kedykoľvek predtým. Vlajkovú loď v pravom zmysle slova si môžete kúpiť už za 277 EUR, čo je cena priemerného smartfónu strednej triedy. V prípade Xiaomi Mi Mix 2 SE však toho dostanete oveľa viac.

Disqus Comments Loading...