Vyberáme lacné drony z Číny s cenou do 100 eur

Hubsan H507A

Ak sa obhliadate po dobre vybavenom drone, ktorý vás nevyjde na viac ako 100 eur, tak máme pre vás skvelý tip. Hubsan H507A sa predáva tesne pod túto cenovku, pričom ponúka množstvo funkcií a bohatú hardvérovú výbavu. Okrem ovládania cez WiFi a aplikáciu v mobile či tablete, poteší napríklad aj podporou GPS. Dron dokáže automaticky vzlietnuť, udržovať stálu výšku, krúžiť okolo pohybujúceho sa objektu alebo sledovať presne určenú cestu, ktorú zadáte pomocou GPS súradníc. Hubsan H507A vydrží vo vzduchu 9 minút a má dosah približne 100 metrov.  Samozrejmosťou je aj prítomnosť 720p kamery, ktorej obraz je možné streamovať priamo do zariadenia. Tento dron môžete teraz kúpiť za 94 eur, s využitím zľavového kupónu “TTH507A” ešte o niekoľko eur lacnejšie.

–> Kúpiť dron Hubsan H507A <–

Flytec T18

Pretekársky dron, ktorý vás svojou cenou zaiste nezruinuje. Za 43 eur môžete mať rýchly a spoľahlivý stroj, ktorý sa dá ovládať prostredníctvom ovládača pracujúceho na frekvencii 2,4 GHz. Cez WiFi môžete potom prijímať live stream priamo z kamery na drone, čo vám umožní ovládať dron aj mimo vizuálny dosah. Flytec T18 môžete naprogramovať tak, aby robil určité pohyby, prípadne môžete využiť aj rýchle otočenie o 360 stupňov, či možnosť automatického návratu na štartovaciu pozíciu. To všetko iba za 43 eur a s použitím zľavového kupónu “TTFLYT18” ešte menej.

–> Kúpiť Flytex T18 <–

GoolRC T37

Ešte lacnejší je dron GoolRC T37. Ten je profilovaný ako skladateľný selfie dron. Vybavený je 720 kamerou a ovládaním prostredníctvom smartfónu. Dokáže automaticky udržovať zvolenú výšku a je stabilný dostatočne na to, aby mohol vytvoriť selfie video alebo fotografie. GoolRC T37 ovláda aj niekoľko trikov a vo vzduchu dokáže robiť rôzne vývrtky. Vstavaná batéria poskytne letový čas na úrovni 5-8 minút. Cena dronu je iba 40 eur a aj tu môžete využiť zľavový kúpon “GOOLRC8”.

–> Kúpiť GoolRC T37 <–

Syma X5UC

Jednoduchý dron, ktorý tiež poteší nízkou cenovkou. So zľavovým kupónom “LCXRM6881” ho môžete v e-shope TomTop kúpiť teraz iba za 40 eur. Aj za tie ale získate zaujímavo vybavené zariadenie, ktoré je možné ovládať pomocou RC ovládača. V prípade tohto drona je samozrejmosťou jednoduché vzlietnutie stlačením jediného tlačidla,  udržiavanie stálej výšky letu, či dosah na úrovni 80 metrov. V balení spolu s dronom dostanete aj dve batérie, z ktorých každá poskytne približne 8 minút letu.

–> Kúpiť Syma X5UC <–

HappyCow 777-382

Posledným tipom na lacný dron je HappyCow. Ten môže byť, s využitím zľavového kódu (TTCOW6), váš iba za 15 eur. Ide o miniatúrny dron, ktorý je vhodný aj pre menšie deti. Jeho unikátna konštrukcia chráni vrtule pred poškodením, vďaka čomu mu nevadia ani menšie nárazy alebo pády na zem. Ideálne do menších bytových priestorov. Ovládanie sa realizuje prostredníctvom RC ovládača s dosahom približne 30 metrov, pričom vstavaná batéria vydrží 4 minúty lietania.

–> Kúpiť HappyCow 777-382 <–

Disqus Comments Loading...