Vianočná súťaž s AGEMom: Splníme vám želanie

Portál MôjAndroid.sk spúšťa veľkú vianočnú súťaž s AGEMom. Podobne ako minulý rok, aj tento sme si pre našich čitateľov pripravili súťaž, v ktorej jednému z vás splníme želanie. Stačí ak nám na stránke AndroidVianoce.sk dáte vedieť, čo by ste si priali pod stromček a ak sa na vás usmeje šťastie, my vám vaše želanie splníme. Určite aj vy máte vysnívaný Android smartfón alebo tablet, ktorý by vás veľmi potešil, preto neváhajte a pridávajte svoje želania. Suťaž začína počnúc dnešným dňom (10.12.2014) a končí v utorok 23.12 o polnoci. Šťastného výhercu vyžrebujeme na Štedrý deň 24.12.2014, v rovnaký deň zverejníme jeho meno na stránke MojAndroid.sk. Želáme vám veľa šťastia.

Sponzorom vianočnej súťaže je internetový obchod Agem.sk

Postup: Ako sa zapojiť do súťaže Vianočná súťaž s AGEMom?

1. Súťaž začína v utorok 10.12.2014 a končí 23.12 o polnoci. Každý má možnosť vybrať si jedno zariadenie, ktoré je v ponuke internetového obchodu Agem.sk – Android tablet alebo smartfón a napísať ho do vyhľadávača na stránke AndroidVianoce.sk.

2. Pri písaní názvu telefónu alebo tabletu je potrebné vybrať presný model, vyhľadávanie automaticky dopĺňa názov zariadenia z databázy. Príklad: stačí začať písať HTC One M8, následne sa objaví zoznam, z ktorého si myškou alebo šípkami hore/dole zvolíte svoj obľúbený model a stlačíte Enter.

3. Po vybratí svojho darčeka stačí v druhom kroku uviesť Meno a priezvisko a kontaktný email. Duplicitné emailové adresy kontrolujeme a budú automaticky vyradené zo súťaže.

4. V poslednom kroku vám príde potvrdzujúci email, ktorý vám oznámi účasť v súťaži. O súťaži môžete povedať aj svojim známym cez sociálne siete Facebook, Twitter alebo Google+. Ak sa chcete dozvedieť výsledky medzi prvými, pridajte si aj MojAndroid.sk a AGEM na Facebooku.

Disqus Comments Loading...