Nový Vertu Constellation ponúka výkon aj luxus. Dovoliť si ho ale bude môcť len málokto

Výrobcu smartfónov Vertu už určite veľmi dobre poznáte. Vo svete mobilných technológií sa jeho výrobky preslávili najmä luxusným prevedením a vysokou cenou. Vertu ma totižto vo svojom portfóliu smartfóny, ktorých cena sa pohybuje na úrovni aj niekoľkých tisíc dolárov. Niektoré dokonca predáva za viac ako 10-tisíc. Teraz tu od tejto spoločnosti máme ďalší luxusný kúsok.

Nový Vertu Constellation bude prvým dual SIM smartfónom spoločnosti, ktorý disponuje tiež celkom slušnou hardvérovou výbavou. Ponúka 5,5-palcový WQHD AMOLED displej, ktorý chráni odolné zafírové sklo. Nechýba ani procesor Snapdragon 820, 4GB RAM, či interná pamäť s kapacitou 128GB, ktorú je možné rozšíriť o pamäťové karty microSD. Fotoaparát má rozlíšenie 12MPix a podobne ako veľa iných high-end zariadení, aj on ponúka väčšie 1,55um pixely.  Technické parametre dopĺňa ešte USB C konektor, 3220 mAh batéria s podporou bezdrôtového nabíjania, ako aj predné stereoreproduktory s Dolby Digital Plus.

Telefón je inak vyrobený z prémiových materiálov, vrátane anodizovaného hliníka, ako aj koženého zadného krytu. Novinka, v prípade záujmu, umožňuje aj možnosť 24-hodinovej podpory na telefóne, ktorej sa dovoláte len po jedinom stlačení tlačidla.

Hoci cenu Vertu Constellation zatiaľ nepoznáme, je viac než pravdepodobné, že sa bude pohybovať v rádovo tisíckach dolárov. Či sa za tieto peniaze oplatí, to už nechávame na vašom rozhodnutí a peňaženkách.

Zdroj: androidauthority

 

Disqus Comments Loading...