Úžasný Alex: nová hra od spoločnosti Rovio už 12. júla [AKTUALIZOVANÉ]

Videli ste už niekedy zázračné video, kde jeden človek, jedným úderom prsta, dostal do pohybu neuveriteľné fyzikálne hračky v podobe reťazovej reakcie? Áno? A chceli by ste si niečo podobné vyskúšať vo svojom Androide? Potom sa pripravte na hru pod názvom „Amazing Alex“ od tvorcu celosvetovo populárnej hry Angry Birds – Rovio. Aplikácia sa objaví na trhu už v priebehu mesiaca júl.

V hre nás bude čakať viac ako 100 úrovní a problémov, ktoré budeme musieť spoločne s Alexom vyriešiť, aby sme získali zaujímavú reťazovú reakciu. Na hry v podobe fyzikálnych javov sme si už od spoločnosti Rovio zvykli. Zdá sa však, že v tomto trende Rovio bude pokračovať. Ktovie, či Amazing Alex bude aj tak populárny, ako „predchodca“ v podobe nahnevaných vtákov. V hre vývojár sľubuje aj možnosť vytvárať vlastné fyzikálne skladačky, ktoré budete môcť ponúknuť na hranie ostatným hráčom.

Aktualizované 10.júla:

Rovio vydal ďalší trailer ku hre, tentokrát aj s informáciou o dátume jej vydania. Hru Amazing Alex by sme tak v Google Play mali nájsť už od 12. júla.

Zdroj, foto, video: Amazing Alex

Disqus Comments Loading...