Výkonné TV Boxy s Androidom kúpite už od 52 EUR

Televízory už dávno neslúžia iba na zobrazenie obsahu káblovej televízie alebo príjmu antény. Ide o veľmi dôležité multimediálne centrá v našej domácnosti, ktoré získavajú čoraz viac schopností. Často sa ale stáva, že televízor spĺňajúci všetky vaše technické požiadavky neponúka až toľko inteligentných funkcií, ako by ste si predstavovali. Našťastie, existuje jednoduché riešenie – inteligentný TV Box. Tých je na trhu veľké množstvo, no ak hľadáte šikovné riešenie so systémom Android, možno už nemusíte hľadať ďalej.

TV Box Ditter U32 je šikovné zariadenie, ktoré ponúka inteligentné funkcie pre všetky moderné televízory. Prichádza s predinštalovaným systémom Android 5.1 Lollipop, čo ponúka skvelú možnosť na prácu s multimediálnymi aplikáciami. Zariadenie je poháňané 8-jadrovým procesorom RK3368 s taktom 1,5 GHz a grafickým čipom PowerVR G6110, vďaka čomu budú animácie a aplikácie fungovať plynulo. Zariadenie podporuje 4K video pre najmodernejšie televízie, ako aj pripojenie pomocou Bluetooth 4.0, čo umožní prepojenie s počítačom, smartfónom či perifériami. TV Box funguje s 1 GB RAM a 8 GB vnútornej pamäte, ktorú môžete rozšíriť o ďalších 32 GB pomocou pamäťových kariet a získať tak dostatok priestoru na vaše filmy či hry. Samozrejmosťou je aj šikovný ovládač a skvelá cena. Z obchodu GearBest.com môže byť zariadenie vaše už za 51,38 EUR pri použití zľavového kódu GBU32.

Pokročilejším riešením s vyššou cenovkou je TV Box MyGica ATV1900AC. Aj tu nájdeme predinštalovaný systém Android 5.0 Lollipop, ktorý umožní spúšťanie moderných aplikácií a hier. Zariadenie je poháňané 8-jadrovým procesorom s grafickým čipom Mali-450 a RAM s kapacitou 2 GB. VNútorná pamäť má kapacitu 16 GB, ktorú môžete aj v tomto prípade rozšíriť prostredníctvom microSD kariet. Výrobca nezabudol ani na podporu pre 4K video a formát H.265. Zariadenie pripojíte k domácej Wi-Fi sieti vďaka štandardu 802.11AC, čo umožní rýchlejšie a spoľahlivejšie pripojenie. Vybrať si ale môžete aj klasické pripojenie cez ethernetový konektor. Cena tohto zariadenia je 105,34 EUR pri použití zľavového kódu GBMG.

Zdroj: GearBest.com 1, 2

Disqus Comments Loading...