TS: HTC ako inovátor roka 2010

Spoločnosť HTC sa tento rok dostala na špičku v produkcii inteligentných telefónov (smartphonov). Jej stratégia „Nepotrebuješ dostať telefón. Ty potrebuješ telefón, ktorý ťa dostane“ sa ukázala ako správna, čo potvrdzujú aj výsledky súťaže časopisu Fast Company o najinovatívnejšie spoločnosti sveta. V apríli tohto roka HTC vstúpilo aj na slovenský trh, čo znamená, že jedinečnosť týchto telefónov môžu oceniť aj Slováci.

Spoločnosť HTC nepochybne patrí v súčasnosti medzi najlepších výrobcov inteligentných telefónov na svete. Multimediálna kampaň, ktorá sa niesla v spojení „Nenápadne skvelý – Quietly Brilliant”, zviditeľnila unikátnosť značky HTC a potvrdila prísľub najnovších technológií a vysokej kvality mobilných zariadení HTC . A samozrejme s odkazom, že všetko je o zákazníkoch a ich potrebách. O tom svedčí aj neustále narastajúci záujem zákazníkov o HTC telefóny.

V súťaži o najinovatívnejšie spoločnosti sveta, ktorú organizoval americký časopis Fast Company, bola práve spoločnosť HTC vybraná ako druhá najlepšia v spotrebiteľskej elektronike. Tento časopis sa špecializuje hlavne na témy ako sú inovácie, digitálne médiá, technológie, vedenie a design.

HTC nepochybne patrí na špičku v produkcii smartphonov, keďže svoje prvenstvá potvrdilo aj v nasledujúcom:
– v roku 1998 prinieslo prvý PDA Windows
– v roku 1999 vytvorilo prvý farebný palm-size počítač
– v roku 2000 prvý vreckový počítač Microsoft
– v roku 2002 prvý inteligentný telefón s aplikáciou Microsoft
– v roku 2008 prvý inteligentný telefón s Google Android aplikáciou
– HTC navrhlo inteligentný telefón Nexus One značky Google, čo je aj prvé spotrebiteľské elektronické zariadenie Google, ktoré sa predáva priamo zákazníkom

Špičkové mobilné telefóny a zariadenia prinášajú slovenským zákazníkom značkové predajne všetkých troch mobilných operátorov, ako aj siete nezávislých predajcov.

Zdroj: TS HTC

Disqus Comments Loading...