TOP Android hry týždňa | 23. týždeň 2015

Standpoint

Dnešný výber začneme poriadne zostra. Najnovší počin z dielne Unruly Attractions totiž ponúka zaujímavý príbeh, ale aj viacero možností hrania a vysokú cenovku. Puzzle plošinovka z pohľadu prvej osoby núka hráčovi poriadne náročné úlohy, veď preskúmanie labirintu, popri ktorom musíte riešiť viacero náročných úloh, či zbierať cenné predmety, rozhodne nie je jednoduchým cieľom. Ak vás hra zaujala, stiahnuť si ju môžete aj pomocou nášho nižšie priloženého odkazu. Jedinou nevýhodou titulu môže byť jeho vyššia cenovka, ktorá činí približne 10 €. Na druhú stranu, nenájdeme tu žiadne ďalšie zbytočné in-app nákupy.

Verzia: 1.6
Aktuálna cena: 5,49 €
Verzia: 1.6
Aktuálna cena: 5,49 €

One More Dash

Vravíte si, logický titul ako každý iný? Musím vám ale oponovať, minimálne čo sa náročnosti hry týka. Titul One More Dash vám totiž môže narobiť poriadne hlboké vrásky na čele, cieľom je totiž trafiť guľôčku do na mape vyznačeného priestoru. Jednoduché? Zrejme nie. Silu odpalu totiž musíte predom presne vyrátať, ak sa prepočítate, môže sa stať, že guľôčka skončí pred, respektíve za vyznačeným priestorom, čo znamená koniec hry.

Verzia: 1.04.06
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.04.06
Aktuálna cena: Zdarma

High Rise

Aj v hre sa môžete na malý moment staviteľom. Dokazuje to napokon aj náš ďalší, poriadne zaujímavý titul, ktorého cieľ vám môže pripomínať úlohy z konkurenčných hier. A máte pravdu, veď postaviť čo najvyššiu budovu dnes nie je ničím výnimočným, k dispozícii totiž máte viacero stavebných mechanizmov, pričom vašou úlohou je len kliknuť v správny čas tak, aby sa z nich betónové bloky odopli a dopadli na stavbu. Takýmto štýlom budete pokračovať takmer do nekonečna, nezabúdajte však na základy fyziky a betónové bloky ukladajte vždy s rozvahou.

Verzia: 1.10
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.10
Aktuálna cena: Zdarma

The Hit Car

Chápem, že nie každému môžu podobné hry ulahodiť, ak ste ale milovníkom titulov zo žánrov závodných, potom je The Hit Car pre vás. Chodiace mŕtvolky sme už v Obchode Google Play videli v niekoľkých podobách, tentokrát ich ale nečaká nič dobré. Budú totiž musieť utiecť pred šialeným vodičom, ktorý sa ich snaží zraziť a definitívne poslať do hrobu. Vodičom s takýmto úmyslom ste, pochopiteľne, vy. Závisí len na vašej šikovnosti, koľko takýchto nepriateľov dokážete zničiť.

Verzia: 1.0.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.3
Aktuálna cena: Zdarma

Hardboiled

Tento výbuch bol obrovský. Bomba, ktorá mala definitívne vyhubiť celé ľudstvo vybuchla úspešne a zdá sa, že planéta Zem sa z nej už nikdy nespamätá. Tí, ktorý neumreli pri výbuchu nálože, umreli o pár týždňov neskôr na následky zranení, ožiarenia, či rôznych chorôb. Skutočne len minimu jedincov sa podarilo prežiť. Medzi nimi je aj hlavný hrdina Max, ktorý prechádza od mesta k mestu a snaží sa nájsť to správne miesto pre život. Nebude to však mať také jednoduché. Väčšina z vopred vyhliadnutých miest je totiž ožiarená a život na nej nie je možný. Navyše, keď už Max konečne nájde ideálne mesto, všetko sa zrazu skomplikuje kvôli kradnutým dielom z automobilov.

 

Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: 1,09 €
Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: 1,09 €

Nihilumbra

Dobrodružný titul Nihilumbra sa môže na prvý pohľad javiť ako pri najmenšom čudný, ak mu ale dáte šancu, uvidíte, že ide o veľmi kvalitnú hru, v ktorej sa hlavný hrdina snaží zlomiť svoje prekliatie a putuje opustenou krajinou, po ktorej sa snaží zbierať rôzne farby, pomocou ktorých získava úžasné schopnosti. Vďaka tým môže neskôr zachrániť celý svet. To, či sa mu to podarí, závisí pritom len na vašej šikovnosti.

Verzia: 3.0
Pôvodná cena: 3,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0
Pôvodná cena: 3,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...