TOP 10 Android hry týždňa [46.týždeň 2013]

War of Tanks

Zostavte si vlastnú tankovú čatu, vylepšujte svoje tanky a rozdrvte nimi nepriateľa. Vybavte stroje najnovšími technológiami a vylepšujte vlastnú bojovú techniku. Hru War of Tanks si zahráte aj online.

Find Objects

Princípom veľmi jednoduchá hra, ktorá poteší hráčov všetkých vekových kategórií. Vašou úlohou bude hľadať všetky skryté predmety a to v 150 leveloch s viac ako 500 rôznymi objektmi.

Verzia: 2.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.5
Aktuálna cena: Zdarma

Thor: TDW – The Official Game

Pokračovanie filmu Thor so sebou prináša aj novú verziu hry od Gameloftu. Trénujte a bojujte po boku legendárnych asgarďanov ako Sif, Heimdall a skupinky bojovníkov Warriors Three. V hre na vás čaká pekne spracovaná grafika a gameplay. Vo vnútornej pamäti zariadenia si však pripravte úložný priestor o veľkosti minimálne 1,6 GB.

Sketchman

Nová hra s kreslenou grafikou zavítala do obchodu Play. So Sketchmanom budete skákať, plachtiť a bežať, pričom do cieľa si svoju cestu musíte prestrieľať cez hordy nepriateľov. Budete plniť misie a bojovať proti bosom.

Verzia: 1.0.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.5
Aktuálna cena: Zdarma

Sniper Duty: Terrorist Strike

V Sniper Duty ste súčasťou elitného tímu ostreľovačov pôsobiacich na Strednom východe. Vašou úlohou bude zneškodniť všetkých teroristov skôr ako by vás stihli zabiť.

Meltdown

V hre Meltdown sa vžijete do role hlavného hrdinu Zeda, s ktorým budete prechádzať cez 30 náhodne generovaných úrovní. V jednotlivých leveloch pritom budete musieť ničiť nepriateľov, ktorými sú v tomto prípade roboty.

Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma

Cerberus: The Puppy

Cerberus je trojhlavý pes, ktorý stráži Hadesov dom. Jedného dňa však zlodej ukradne z domu poklad a nahnevaný Hades pošle Cerberusa aby ho prenasledoval a získal poklad späť. Hra je určená predovšetkým pre menšie deti.

Violence Air Raid

Ak patríte medzi nadšencov leteckých prestreliek, tak potom si nainštalujte hru Violence Air Raid. V nej sa budete snažiť zničiť čo najviac nepriateľských jednotiek, k čomu vám poslúži aj bohatý arzenál zbraní.

Battleship 2

Battleship sú klasické lodičky vytvorené v kreslenej grafike. Oproti klasickému spracovaniu je hra vylepšená aj o niekoľko spôsobov, ako zaútočiť na súpera a tešiť sa môžete aj na perfektne spracované zvuky, ktoré dokonale atmosféru hry dotvárajú. Zahrať si môžete proti Androidu, spoluhráčovi cez Bluetooth alebo online.

Gun Club 3: Virtual Weapon Sim

Virtuálna strelnica, na ktorej si vyskúšate rozmanitý arzenál zbraní. Tešiť sa môžete na detailné 3D modely zbraní, ako aj chytľavý gameplay.

Verzia: 1.5.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5.9
Aktuálna cena: Zdarma

Disqus Comments Loading...