TIP na aplikáciu: Premeňte svoj výrez selfie fotoaparátu na užitočnú skratku

Dnes sme si pre vás pripravili tip na veľmi zaujímavú a užitočnú aplikáciu, ktorá je úplne zdarma a funguje veľmi dobre. Volá sa Touch The Notch a v obchode Google Play je dostupná úplne zadarmo. Neobsahuje reklamy, má jednoduché používateľské rozhranie a vďaka nej bude ovládanie vášho smartfónu ešte jedndouchšie a rýchlejšie.

Domovská obrazovka aplikácie

Aplikácia má zatiaľ zaznamenaných viac ako 10 tisíc stiahnutí, vyše 1000 používateľov ju už aj ohodnotilo s celkovým skóre 4,8*. My sme jej taktiež dali 5*. Čo teda ponúka a ako funguje?

Aplikáciu stačí stiahnuť a nainštalovať z obchodu Google Play (odkaz na spodku článku) a po prvom spustení povoliť to, čo od vás vyžaduje. Ide o povolenia, ktoré jej umožnia ovládať niektoré základné funkcie. Jej funkčnosť je mimoriadne jednoduchá. a súvisí s dierou pre selfie fotoaparát, ktorú má váš smartfón.

Nastavenie akcie po jednom ťuknutí

Túto oblasť si môžete vďaka nej namapovať na prakticky nejakú z vybraných činností, spustenie vami nastavenej aplikácie a podobne.

To ale nie je všetko. Inú činnosť môžete vybrať pre ťuknutie, podržanie prsta, dvojité klepnutie, posun doľava a posun doprava. To znamená, že takto získate až 5 rýchlych skratiek k najobľúbenejším funkciám. Funkčnosť sme testovali na Samsungu Galaxy Z Flip5 a všetko fungovalo bez problémov.

Výber úkonu, ktorý nastane po ťuknutí na výerz

Aplikácia je zdarma, no neobsahuje ani žiadne reklamy. Ak sa vám páči, vývojára môžete samozrejme podporiť sumou 1,09 €, prípadne pozitívnym hodnotením na Google Play.

Developer: Dubiaz
Price: Free
Disqus Comments Loading...