Telekom rozšíril ponuku o nové nositeľné inteligentné zariadenia

Telekom spustil predaj nových inteligentných zariadení, ktoré poznáme aj pod názvom wearables. Do ponuky operátora pribudli inteligentné hodiny LG G Watch Urbane, ale aj ďalšie s operačným systémom Android Wear. V ponuke tak nájdete aj populárne Motoroly Moto 360, či Sony SmartWatch 3.

Telekom do ponuky zaradil aj model smart hodiniek za výbornú cenu pre záujemcov iných značiek – GoClever Chronos ECO . Pre fajnšmejkrov a milovníkov multimédií je určená HTC Re Camera, ktorá streamuje fotky či video do smartfónu. Ak prvý člen rodiny natáča zábery pod hladinou vody, druhý môže vidieť ten istý záber naživo na smartfóne na brehu.

Do veľmi obľúbenej kategórie fitnes náramkov zaradil Telekom viaceré kvalitné prístroje. Acer Liquid Leap je kompaktný fitnes náramok s dotykovým OLED displejom a výdržou batérie až jeden týždeň. Je kompatibilný aj s iOS zariadeniami. Acer Liquid Leap môže zákazník v Telekome získať aj zdarma ku smartfónu Acer Liquid Jade Z. Samsung Gear Fit obsahuje 1,84“ zakrivený Super AMOLED displej a je odolný voči prachu i vode. Ponúka rôzne fitnes funkcie vrátane merača srdcového tepu. V špeciálnej akcii k vybraným Samsung Galaxy smartfónom ho možno získať už za 19 €.

Výborným kompaktným modelom pre príležitostných i skúsených športovcov je Sony SmartBand SWR10. V ponuke nájdete aj Huwei Talkband B2. 

Zdroj: telekom

Disqus Comments Loading...