TCL/Alcatel predstavil na CES 2017 viacero mobilných noviniek

Spoločnosť TCL Communication predstavila na CES 2017 v americkom Las Vegas niekoľko zaujímavých mobilných noviniek. Medzi nimi aj smartfón Alcatel A3 XL, inteligentný náramok TCL Moveband, či domácu monitorovaciu sadu TCL Life.

Smartfón Alcatel A3 XL ponúka až 6-palcový HD displej, podporuje 4G siete a zaujme aj svojim dizajnom. Okrem toho má aj čítačku odtlačkov prstov, 4-jadrový procesor MediaTek MT8735B s taktom 1,1 GHz, 1 GB RAM a 8 GB vnútornej pamäte. Dvojica fotoaparátov má rozlíšenie 8 Mpix (vzadu) a 5 Mpix (vpredu) a operačným systémom je Android 7.0 Nougat. Zaujímavou by mala byť najmä jeho cena, ktorá je však v túto chvíľu neznáma.

Okrem smartfónu predstavilo TCL aj inteligentný náramok TCL Moveband. Ten je zaujímavý najmä tým, že na jedno nabitie vydrží fungovať až 30 dní. Okrem toho ponúka aj ovládanie gestami a samozrejmosťou je aj upozornenie na zmeškané udalosti z vášho mobilného zariadenia.

Poslednou novinkou na CES 2017 bola monitorovacia zostava TCL Life. Tá vám umožňuje monitorovať váš dom a obsahuje kamery, čidlá pre okná a dvere, či detektory pohybu. Riadi ich jeden systém – LifeConnect, ktorý sa dá ovládať aj cez mobilnú aplikáciu LifeApp, ktorá je dostupná pre Android aj iOS.

Zdroj: TS

Disqus Comments Loading...