SWAN uvádza službu SWAN GO. Televíziu, ktorú môžete mať všade

mde

Spoločnosť SWAN uvádza ďalšiu novinku. Tentokrát sa netýka rýchleho LTE internetu pre domácnosti, ale televízie, ktorú spoločnosť ponúka v rámci svojho portfólia služieb. Televízia na cestách je určená najmä pre mladú generáciu, ktorá čoraz častejšie využíva mobilný telefón ku konzumácii multimediálneho obsahu a samozrejme obsahu v televíziách. Práve mladý chcú v blízkej budúcnosti mobily k sledovaniu TV využívať ešte jčastejšie.

SWAN GO

Asi najzaujímavejšou službou, ktorú SWAN predstavil je SWAN GO. Tá je dostupná kdekoľvek kde je dostupné dostatočne rýchle internetové pripojenie. Nová aplikácia poskytuje až 33 TV kanálov, 3 zariadenia v cene, a to už od 3,99€ mesačne (pri 24 mesačnej viazanosti). Bez viazanosti vás SWAN Go vyjde na 4,99€. Ponuka platí aj pre súčasných zákazníkov SWANu. Aplikácia prichádza v modernom grafickom prevedení, pričom kompatibilná je s väčšinou dnes dostupných zariadení, vrátane Androidu, iOS a Windowsu.

Službu je možné nastaviť a kontrolovať prostredníctvom klientskej zóny na swango.sk, kde nájde prehľad všetkých zariadení, možnosť obnoviť heslo, alebo nanovo nastaviť zariadenia, ktoré zákazník využíva so službou SWAN GO. Streamovanie je dostupné v rôznej kvalite, a to podľa toho, ako kvalitné a rýchle je internetové pripojenie. Neskôr má byť pridaná aj funkcionalita adaptívnej voľby kvality.

“SWAN GO je samostatná služba, ktorú si môže objednať hocikto, nielen existujúci zákazník SWANu. Ponúka nový, moderný dizajn, vylepšené ovládanie, jednoduché, prehľadné menu a rozšírenú ponuku programov. Na svoje si prídu fanúšikovia športu, diváci, ktorí preferujú rodinné programy alebo programy pre najmenších,” hovorí Jozef Lasz.

Aplikácia prináša tiež možnosť sledovať SWAN GO, na ktoromkoľvek z troch zariadení, ktoré si so službou zaregistrujete. Ak na jednom začnete program sledovať, môžete ho jednoducho pozastaviť a dopozerať ho na druhom.

Zoznam TV staníc služby SWAN GO

TV archív pre 19 kanálov

Aplikácia a služba SWAN GO umožňuje zákazníkom doobjednať doplnkovú službu TV archívu. Za 1,99€ mesačne, si budú môcť zákazníci pozrieť akýkoľvek program kedy budú chcieť. 7 dňový archív aktuálne podporuje 19 televízií, pričom tento môžu do 31.1.2017 využívať úplne zadarmo. Okrem toho, vítaným bonusom je aj podpora služby Chromecast, ktorá umožní streamovať video priamo do TV a užiť si tak programy na väčšej obrazovke. Služba SWAN GO sa dá objednať na stránke swan.sk/go.

Verzia: 3.08
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.08
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...