Špičkové stabilizátory teraz vo VÝHODNEJ ZĽAVE v e-shope TomTop | KUPÓNY

Špičkové stabilizátory pre vaše úžasné “vlogerské” zábery si môžete zakúpiť za výhodnú cenu teraz len v e-shope TomTop! Využite zľavové kupóny a výsledná cena klesne ešte nižšie! Ak máte záujem o tieto produkty, poponáhľajte sa. Akcia končí už o niekoľko hodín! Pri kúpe z Číny je potrebné počítať s prípadnými dodatočnými poplatkami.

Náš tip
ZĽAVY aj viac ako 1000€ na vybrané drony od značky DJI len v e-shope TomTop!

FeiyuTech SPG c

Skvelý stabilizátor s podporou trojosovej stabilizácie je ideálnym doplnkom pre dychberúce zábery natočené vašim smartfónom. Stabilizátor vydrží na jedno nabitie až 7 hodín používania a je vhodný pre smartfóny so šírkou 50 – 80 mm. Časozberné zábery môžete regulovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Feiyu. Zariadenie váži 416 gramov. Cena stabilizátora sa zastavila na hodnote približne 134 eur. Pri využití zľavového kupónu FYSPG45 však výsledná cena klesne na hodnotu 93 eur!

–> Kúpiť FeiyuTech SPG c prostredníctvom e-shopu TomTop <–

Zhiyun Smooth-Q

Stabilizátor Zhiyun Smooth-Q ponúka 8-12 hodín používania na jedno nabitie spolu so vstavanými tlačidlami na rukoväti. Váha tohto zariadenia sa zastavila na hodnote 450 gramov. Stabilizátor si môžete zakúpiť v e-shope TomTop za sumu v prepočte asi 125 eur. S využitím zľavového kupónu ZYSP35 však klesne výsledná cena na hodnotu 93 eur!

–> Kúpiť Zhiyun Smooth-Q prostredníctvom e-shopu TomTop <–

FeiyuTech Vimble c

Model FeiyuTech Vimble c ponúka ergonomickú rukoväť, ktorá vám môže dobre padnúť do ruky a zároveň ponúka integrované tlačidlá pre ovládanie prvkov. Deklarovaná je podpora mobilných zariadení so šírkou 50 – 80 mm a tiež akčných kamier GoPro Hero 5/4/3/3+ a ďalších kamier v daných rozmeroch. Na jedno nabitie vydrží daný stabilizátor až 5 hodín záberov a váha zariadenia činí 420 gramov. Cena zariadenia činí asi 125 eur. S využitím zľavového kupónu WHQYB50 klesne výsledná cena približne na hodnotu 80 eur!

–> Kúpiť FeiyuTech Vimble c prostredníctvom e-shopu TomTop <–

Zhiyun Crane V2

Profesionálny stabilizátor prinesie dokonalé zábery aj prostredníctvom vášho fotoaparátu. Zariadenie ponúka výdrž na jedno nabitie v rozmedzí 6-12 hodín v závislosti od váhy zariadenia. Nechýba podpora popredných výrobcov fotoaparátov ako Sony séria A7 , Panasonic séria Lumix,Nikon séria J či Canon séria M a ďalších. Váha samotného zariadenia činí 995 gramov. Cena tohto profesionálneho stabilizátora sa vyšplhala na hodnotu asi 584 eur. S využitím zľavového kupónu STBH160 klesne výsledná suma na hodnotu 440 eur!

–> Kúpiť Zhiyun Crane V2 prostredníctvom e-shopu TomTop <–

FeiyuTech WG2

Ľahký a kompaktný stabilizátor FeiyuTech WG2 prináša podporu akčných kamier a tiež odolnosťou voči špliechajúcej vode či dažďu. Zariadenie váži 265 gramov a prináša podporu GoPro, Xiaomi či SJ akčných kamier. Stabilizátor je možné používať na jedno nabitie približne 2,5 hodiny. Cena zariadenia FeiyuTech WG2 činí v prepočte približne 268 eur. S využitím zľavového kupónu LFYS100 klesne výsledná cena zariadenia na sumu 178 eur.

–> Kúpiť FeiyuTech WG2 c prostredníctvom e-shopu TomTop <–

Disqus Comments Loading...