Sony Xperia Z: Ďalšie fotografie 5″ Full HD smartfónu

Len niekoľko dní pred oficiálnym predstavením nových smartfónov spoločnosti Sony, sa objavili nové snímky Sony Xperie Z, známej tiež pod názvom Yuga. Päť palcový smartfón s Full HD displejom má byť verejnosti predstavený už 8. januára o 2:00 nášho času, na tlačovej konferencii spoločnosti v Las Vegas. Xperiu Z sme mohli vidieť už na niekoľkých fotografiách a nedávno unikla aj jej prvá oficiálna tlačová fotografia. Dnes sa objavili ďalšie snímky, ktoré boli vytvorené ako screenshoty z promo videa so Sony Xperiou Z.

Telefón by mal okrem veľkého displeja s vysokým rozlíšením ponúknuť aj výkon štvorjadrového procesora Snapdragon S4 Pro, ktorému sekunduje 2GB operačnej pamäte RAM. Súčasťou výbavy je aj 13Mpix Exmor RS fotoaparát, podpora WiFi, NFC a Bluetooth 4.0. V telefóne nájdete klasický micro USB a micro-HDMI konektor a tiež slot pre micro SD karty, ktorý umožní pripojenie pamäťových kariet do kapacity až 128GB. To všetko v tele s atraktívnym dizajnom, ktoré je vode a prachu odolné. Odhalená bola už aj cena, ktorá by sa mala pohybovať na úrovni 515€.

Kompletné technické špecifikácie Xperie Z vrátane Xperie ZL sa dozvieme už čoskoro na veľtrhu CES 2013. Kým sa tak však stane, môžete si vychutnávať aspoň už vyššie spomínané snímky.

Zdroj: xperiablog

Disqus Comments Loading...