Sony nahradí vo svojom programe “Xperia Concept” Xperiu X novým modelom Xperia XZ Premium

Spoločnosť Sony sa rozhodla, že pre svojich fanúšikov prinesie bonusovú službu, a tak v roku 2015 spustila projekt “Xperia Concept”. Ide o niečo ako beta program pre majiteľov Xperia zariadení, ktorí po prihlásení získavajú rýchlejšie aktualizácie systému. Prvým zariadením v tomto projekte bola Xperia Z3, ktorú neskôr Sony vymenilo za model Xperia X. Najnovšie však spoločnosť ohlásila ukončenie projektu pre tento model. Ten sa totižto opäť zameria na novšie zariadenie – Xperiu XZ Premium.

Náš tip
Sony Xperia XZ Premium získala ocenenie „Najlepší nový smartfón na MWC 2017“

Sony Xperia XZ Premium má byť tento rok pre japonskú spoločnosť veľkým ťahákom a má byť najviac konkurencieschopným zariadením v portfóliu výrobcu. V máji Sony pošle poslednú aktualizáciu s novým systémom pre model Xperia X (ten bude ďalej dostávať len regulérne aktualizácie ako iné Sony zariadenia) a šťafetu preberie nová Xperia XZ Premium. Tá má byť dostupná začiatkom júna. Sony zatiaľ nezverejnilo detaily o novom Concept programe pre Xperiu XZ Premium, no tie budú dostupné už čoskoro. Ak si teda potrpíte na pravidelné aktualizácie systému a ste fanúšikom zariadení Sony, práve model XZ Premium by mal byť tým, ktorý si kúpite ako svoje ďalšie zariadenie.

Zdroj: GSMArena 

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...