Sony SmartWatch 3 dostanú Android Wear 2.0 neoficiálnou cestou

Správa o tom, že Sony SmartWatch 3 nedostanú najnovší Android Wear 2.0, určite nepotešila žiadneho ich majiteľa. Našťastie, ako sa hovorí, nádej zomiera ako posledná. V tomto prípade majiteľom hodiniek svitá na lepšie časy vďaka XDA komunite a vývojárovi PDesire, ktorý zobral port Androidu Wear 2.0 do vlastných rúk.

Dobre známy člen XDA fóra sa rozhodol, že začne pracovať na porte najnovšieho Androidu práve pre hodinky Sony SmartWatch 3. Práce už začali, ako ale viete, nie vždy je to rýchly proces a vyskytnúť sa môžu aj nečakané problémy. Zdá sa však, že všetko je na tej najlepšej ceste, aby tieto hodinky novší Android naozaj dostali, aj keď len neoficiálnou cestou. Postup vo vývoji novej ROM môžete sledovať priamo na fóre XDA.

Sony SmartWatch 3 nie sú práve najnovším modelom hodiniek s Androidom. Na trhu sú už od roku 2015, kedy sme ich aj testovali v kovovej verzii. V tej dobe išlo o jedny z najlepších zariadení na ruku, pričom v kovovej verzii vyzerali skutočne k svetu. Bola by škoda, keby sa na ne najnovší Android nedostal. Veríme však, že XDA komunita tento problém vyrieši za výrobcu.

Zdroj: XDA

Disqus Comments Loading...