SF Launcher Alpha – zaujímavá náhrada za váš launcher

Ak ste rozmýšľali nad tým, že vám vo vašom smartfóne chýba niečo, čo by ho robilo výnimočným, tak by ste mali skúsiť SF Launcher, zatiaľ len v alfa verzii. Ide o zaujímavý launcher pre Android zariadenia, ktorý je výnimočný v celkovom spracovaní a grafickom prevedení. Hoci je zatiaľ len v hlbokom vývoji, autori ho už sprístupnili na Google Play, a tak si ho máte možnosť skúsiť a otestovať.

SF Launcher Alpha prináša nové grafické rozhranie pre vaše Android zariadenie. Rozdelené je len do 3 domácich obrazoviek, ktoré spĺňajú svoje špecifické funkcie. Ľavá obrazovka prináša možnosti nastavení a všetko s tým spojené, od tém, cez akcie na dotyk, až po nastavenie titulného obrázku. Stredná obrazovka ponúka miesto na váš ľubovoľný widget a na pravej obrazovke nájdete zoznam všetkých vašich nainštalovaných aplikácií. Môžete tak pristupovať ku všetkému, čo potrebujete, do pár sekúnd. Ako sme už v predošlých vetách napovedali, v hornej časti nájdete titulný obrázok s widgetom hodín. V nastaveniach si môžete nastaviť, akú akciu vyvolá jeho dlhšie podržanie.

    

Hoci je SF Launcher ešte len v alfa verzii, ponúka už teraz vcelku zaujímavé aplikácie a spracovanie. Páčia sa nám rozšírené možnosti úprav a nastavení, veríme, že v budúcnosti pribudne ešte niekoľko možností. SF Launcher je výbornou voľbou pre tých, ktorí moc nepoužívajú widgety a skôr si potrpia na funkčnosť a jednoduchosť systému, čo im táto aplikácia vie bezplatne poskytnúť.

    

    

Ak sa vám SF Launcher zapáčil, stiahnite si ho z Google Play pomocou nášho widgetu nižšie. Vašimi reakciami a e-mailami s chybami určite autorom pomôžete aj pri jeho ďalšom vývoji a s rýchlejším uvedením tejto aplikácie do finálnej verzie. My tejto aplikácii držíme palce a veríme, že autori na nej zapracujú tak, aby boli všetci spokojní.

Verzia: 0.5.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 0.5.8
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...