Samsung Galaxy Watch: Cena a dostupnosť na Slovensku

Spoločnosť Samsung spúšťa na Slovensku predaj svojich najnovších inteligentných hodiniek Samsung Galaxy Watch. Tie prichádzajú hneď v dvoch veľkostiach a viacerých farebných kombináciách, vďaka čomu zapôsobia na široké spektrum zákazníkov.

Vylepšenia dizajnu aj funkcií

Hodinky svojím dizajnom pripomínajú svojho predchodcu. Majú pekný okrúhly ciferník s otočnou lunetou a dizajnom pripomínajú klasické náramkové hodinky. Veľkou novinkou je predĺžená výdrž batérie, ktorú výrobca udáva až na 80 hodín. Je teda zrejmé, že od Galaxy Watch môžete čakať niekoľkodňovú výdrž na jedno nabitie.

Hodinky okrem toho prichádzajú s množstvom zaujímavých funkcií. Okrem iného disponujú funkciou sledovania stresu. Tá dokáže rozpoznať aktuálnu vysokú mieru stresu a navrhne rôzne dýchacie cvičenia, ktoré sú v danej chvíli pre vaše zdravie ideálne. Nechýba vylepšený nástroj na sledovanie spánku vrátane monitorovania spánkových cyklov.

Ideálne pre športovcov, ale aj k obleku

Do systému hodiniek tiež pribudlo viac než 20 rôznych druhov cvičenia, ktoré dokážu hodinky sledovať a vyhodnocovať. Dokopy tu nájdeme už takmer štyri desiatky rôznych športov a cvičení, ktoré hodinky analyzujú a pomáhajú vám tak získať lepší prehľad o vašom fyzickom výkone.

Okrem toho, že hodinky potešia všetkých športovcov, nebudú vytŕčať ani pri spoločenských udalostiach. Svojím dizajnom nie sú provokatívne a bez problémov ich zladíte aj so slušnejším oblekom či večernými šatami. Dámy určite poteší elegantné farebné prevedenie rose gold, ktoré sa v 42mm prevedení dokonale hodia na ženské zápästie.

Zmenami prešiel aj dizajn ciferníkov na hodinkách, a to ako obrazový, tak zvukový. K dispozícii je simulácia tikania sekundovej ručičky či dokonca špeciálne “odbíjanie” celej hodiny. Okrem toho pribudol efekt vrhajúci tiene, vďaka čomu ciferník pôsobí ešte vierohodnejšie. Hodinky ale nestratili nič na funkčnosti a odolnosti – stále ponúkajú odolnosť na úrovni 5 ATM a krásny AMOLED displej s rozlíšením 360 x 360 px s odolným sklom Corning Gorilla DX+. Nechýba dokonca ani odolnosť MIL-STD-810, ktorý prinesie dostatočnú odolnosť aj pri používaní v najnáročnejších podmienkach.

Samsung Galaxy Watch: Cena, dostupnosť a farebné prevedenia

Hodinky Samsung Galaxy Watch sú u nás už v predaji vo verzii Bluetooth (verzia LTE zatiaľ nebola pre náš trh potvrdená). K dispozícii sú v 46mm verzii v striebornej farbe s odporúčanou maloobchodnou cenou 329 EUR a v 42mm verzii v čiernej a ružovo-zlatej farbe s odporúčanou maloobchodnou cenou 309 EUR. Okrem toho hodinky Galaxy Watch podporujú aj nové individualizované farebné remienky pre potreby každého zákazníka.

Disqus Comments Loading...