Množstvo Samsung Galaxy zariadení už čoskoro dostane Android 4.4.4 KitKat

Majitelia zariadení spoločnosti Samsung majú dôvod na radosť. Už čoskoro sa totižto môžu tešiť na novú verziu operačného systému Android, ktorá by k nim mala doraziť v podobe OTA aktualizácie v priebehu tohto a budúceho mesiaca. Na verejnosť sa dostala roadmapa so zoznamom zariadení a dátumami, kedy update dostanú. Medzi prvé, ktoré budú aktualizované na Android 4.4.4 KitKat patria Samsung Galaxy S5, Galaxy Note 3 (Exynos verzia) a Galaxy Note 3 (Snapdragon verzia). Tie by mali update získať ešte tento mesiac.

Zoznam pokračuje smartfónmi Galaxy S4 (Exynos), Galaxy S4 (Snapdragon) a Galaxy Note 3 Neo, ktoré sú vo finálnych fázach testovania a spolu s Galaxy S4 mini, S4 mini Duos, Galaxy Grand 2, Grand 2 Duos, ako aj Galaxy Note 2 a Note 2 LTE, dostanú novší Android v novembri. Majitelia týchto zariadení sa tak majú na čo tešiť. O dostupnosti aktualizácii vás samozrejme budeme ešte bližšie informovať.

Zdroj: gsmarena

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...