Samsung dohady: Prvý obrázok Galaxy Note 2, Galaxy SIII dostane Android 4.1 Jelly Bean 29. augusta

Samsung predstaví Galaxy Note 2 už 29. augusta a ako to niekoľko týždňov pred takýmto odhalením býva, aj teraz sa objavujú nové fakty a ďalšie nepotvrdené informácie. Spoločnosti sa však aj naďalej darí držať všetky informácie v tajnosti a tak o tom, ako bude nový tabletofón spoločnosti vyzerať alebo aké ponúkne parametre, sa môžeme zatiaľ len domnievať. S veľkou pravdepodobnosťou bude však nový Galaxy Note 2 poháňaný rovnakým čipom ako Galaxy SIII a teda štvorjadrovým procesorom Exynos 4 Quad taktovaným na frekvencii 1,5GHz. Displej bude mať veľkosť 5,5 palca a štandardné rozlíšenie 1280×800 bodov –  údajne by však už nemal používať Pentile maticu ale štandardnú RGB, ktorá ponúkne kvalitnejšie zobrazenie. Hlavný fotoaparát by mal mať rozlíšenie 8Mpix.

Napriek tomu, že Galaxy Note 2 bude odhalený dva mesiace po predstavení nového Androidu 4.1 Jelly Bean, bude fungovať so staršou verziou Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich. To, že toto zariadenie dostane v budúcnosti update na Jelly Bean je však viac než isté. Nakoniec ešte prikladáme údajne prvú fotografiu Galaxy Note 2, ktorá však bude pravdepodobne len výtvorom niektorého z fanúšikov. Skutočný dizajn Galaxy Note 2 sa však nemusí od vyššie uvedeného obrázku veľmi odlišovať, keďže nový tabletofón od Samsungu sa má podobať práve na Samsung Galaxy SIII.

Inou výbornou správou je to, že Samsung podľa najnovších informácií uvoľní update na Android 4.1 Jelly Bean pre Samsung Galaxy SIII už v deň predstavenia nového Galaxy Note 2, čiže 29. augusta. Reálnejšia sa nám však zdá byť správa o tom, že aktualizácia s najnovším Androidom sa objaví až na konci septembra alebo začiatkom októbra.

Zdroj: phonearena

Disqus Comments Loading...