Objavili sa nové rendery Xiaomi Mi4 v čiernej a bielej verzii

Záujem o modely dravých čínskych výrobcov neustále stúpa, pričom hlavný dôvod je jasný – tieto smartfóny ponúkajú obdobnú výbavu ako vlajkové lode renomovaných výrobcov, avšak za oveľa priaznivejšiu cenu. Jednou z takýchto úspešných spoločností je aj Xiaomi, od ktorej zákazníci netrpezlivo čakajú jej nový topmodel Xiaomi Mi4.

Pripomeňme, že tento telefón by mal podľa dostupných informácií disponovať 5,5 palcovým Full HD displejom, procesorom Snapdragon 801 (spomína sa aj výkonnejší Snapdragon 805) a 3 GB pamäte RAM. Chýbať nebude 13 MPix alebo až 16 MPix zadný fotoaparát, 2 alebo 5 Mpix predná kamera a podpora 4G/LTE. Telefón by mal mať tenké telo, ktoré by aspoň čiastočne malo byť vyrobené z kovu. Dostatočnú výdrž by mala zabezpečovať batéria s kapacitou 3200 mAh.

Náš tip
Xiaomi Mi4 je už v internetových obchodoch. Ide o podvrh?

Tento telefón sa teraz objavil na dvoch renderoch, ktoré nevyzerajú ako „photoshopová“ kreácia nejakého fanúšika, ale skôr ako oficiálne tlačové snímky. Telefón je na nich zobrazený v čiernej a bielej farebnej verzii s relatívne konzervatívnym dizajnom. Či sa zhoduje so skutočnosťou, to sa dozvieme už 22. júla, kedy by mal byť tento očakávaný smartfón predstavený a predávať by sa mal začať niekedy v auguste.

Zdroj: phonearena.com, playfuldroid.com

Disqus Comments Loading...