Prečo používate zariadenia s Androidom? | DISKUSIA

Možno sa vám táto otázka zdá pritiahnutá za uši, no je veľmi pravdepodobné, že mnohí z vás sa s ňou už v živote stretli. Rozmýšľali ste nad tým, čo je pre vás hlavnou motiváciou k tomu, aby ste používali Android zariadenia a nesiahli po konkurencii? Možno je pre vás odpoveď jednoznačná, no čím viac sa nad otázkou zamyslíte, tým viac možno začnete pochybovať.

Je zrejmé, že pre väčšinu používateľov bude odpoveďou cena. Android je dnes už jediná živá platforma, ktorá vám umožňuje kúpiť si smartfóny a tablety s rozdielnou veľkosťou v prakticky každej cenovej kategórii. V tomto smere bola ešte pred pár rokmi veľkým konkurentom spoločnosť Microsoft, no dnes sa už tieto zariadenia takmer nepredávajú a všetko nasvedčuje tomu, že spoločnosť úplne zanevrie na mobilný priemysel. V prípade Apple je kategória zariadení do 500 EUR zasa obmedzená na jeden smartfón so 4″ displejom, čo nemusí každému vyhovovať.

Ak ale patríte medzi šťastnejších používateľov, ktorí si môžu vyberať z high-end smartfónov, situácia je razom iná. Ak cena nehrá u vás rolu, rozhodovanie je oveľa náročnejšie. Niet pochýb o tom, že smartfóny spoločnosti Apple patria medzi najlepšie na trhu. Ponúkajú skvelú konštrukciu, množstvo výkonu a aj operačný systém, ktorý môže niekomu vyhovovať viac ako Android. Oproti Android zariadeniam majú aj svoje výhody, no platí to aj opačne.

Práve preto sa vás pýtame – ktoré z vlastností platformy Android sú pre vás najdôležitejšie a prečo? Je to spomínaná cena? Je to prispôsobenie systému? Sú to aplikácie, ktoré na iOS nenájdete? Čo konkrétne vás pri kúpe nového smartfónu prinúti siahnuť po zariadení s Androidom a neprejsť ku konkurencii? Hlasujte v ankete a dajte nám vedieť v diskusii pod článkom, čo vás drží medzi fanúšikmi Androidu a prečo. Ak ste patrili medzi používateľov Androidu a prešli ste ku konkurencii, sme zvedavý aj na vaše dôvody. Už teraz sa tešíme na vaše zaujímavé postrehy a názory! Dúfame, že diskusia si zachová rozumné črty :-)

 Loading ...
Disqus Comments Loading...