Pioneer predstavuje Hi-Res slúchadlá v tradičnom aj bezdrôtovom prevedení

Pioneer prichádza na náš trh s uzavrenými slúchadlami SE-MS5T a SE-MS7BT. Sú to pohodlné slúchadlá typu Over-Ear s koženým a hliníkovým dizajnom a sú pripravené poriadne prehrávať i vysoko kvalitné Hi-Res nahrávky. Ich náušníky sú navyše ergonomicky tvarované tak, aby sa k poslucháčovi dostalo len minimum zvukov z okolia. Slúchadlá SE-MS vynikajú výborným pomerom ceny a výkonu, pričom kvalitou reprodukcie sa blížia k profesionálnej DJ kategórii.

Pioneer SE-MS s káblom aj bez kábla

Pioneer SE-MS5T sú káblové slúchadlá, model SE-MS7BT umožňuje bezdrôtový posluch s využitím Bluetooth a alternatívnu možnosť použiť pribalený kábel. Pevné pripojenie zaisťuje zachovanie najvyššej možnej kvality zvuku a veľké 40 mm reproduktory poskytujú potenciál frekvenčného rozsahu 9 Hz – 40 000 Hz. Pri bezdrôtovom využití je frekvenčný rozsah obmedzený na 9 Hz – 22 000 Hz s podporou audio štandardu Qualcomm aptX.

Pioneer séie SE-MS sú vstupnou bránou do sveta Hi-Res

Počas mobilného využitia môžete oceniť aj vstavaný mikrofón, ktorý je pri bezdrôtovom modeli zasadený spolu s ovládacími prvkami do konštrukcie slúchadiel a v rámci SE-MS5T na prepojovací kábel.

Obe varianty ponúkajú pri impedancii 32 ohm citlivosť 96 dB a poradí si s maximálnym vstupným príkonom 1 000 mW. Hmotnosť kábelovej varianty je 250 g, bezdrôtové prevedenie je o 40 g ťažší, pre komunikáciu používa štandard Bluetooth 3.0 s podporou profilov A2DP, AVRCP, HFP, HSP a vstavaná batéria zaisťuje ich aktívného použitia až po dobu 12 hodín. Jednoduché naviazanie spojenia s Bluetooth zariadeniami pomocou priblíženia zaisťuje NFC.

Slúchadlá Pioneer série SE-MS sú na našom trhu dostupné cez výhradného distribútora spoločnosť BaSys. Bezdrôtové prevedenie SE-MS7BT je k dispozíci v čiernom a hnedom prevedení so striebornými designovými prvkami a jeho odporúčaná koncová cena je 153 eur. Káblový model SE-MS5T ponúka aj efektnú čierno-červenú kombináciu. Ich cena je 70 eur.

Disqus Comments Loading...