Parrot Bebop 2 je dron s 25-minútovou výdržou

Spoločnosť Parrot patrí medzi priekopníkov vo výrobe moderných lietajúcich dronov. Najnovší model Bebop 2 je nástupcom úspešného modelu Bebop, ktorý bol zameraný najmä na monitorovanie a kvalitu fotografií a videa. Novinka prináša vylepšenia v každom smere a ide o skutočne zaujímavé zariadenie.

Užívateľov najviac poteší predĺženie výdrže na jedno nabitie, keď nový Bebop 2 vydrží lietať až 25 minút bez prestávky. To je viac ako dvojnásobné zlepšenie oproti 12 minútam predchodcu. Zvýšila sa aj maximálna rýchlosť letu z necelých 40 km/h na súčasných 60 km/h. Nový dron disponuje 14 MP kamerou a 8 GB vnútornou pamäťou. Samozrejmosťou je aj pokročilá stabilizácia obrazu, ktorá je vykonávaná na softvérovej úrovni, vďaka čomu je celé zariadenie o čosi ľahšie.

Parrot ponúka k novinke aj zaujímavé príslušenstvo. Tým sú VR okuliare, ktoré sú napojené na kameru a umožňujú vám vychutnávať si let drona z pohľadu prvej osoby. Samotný dron ale môže byť pilotovaný zariadením so systémom Android či iOS, takže jeho ovládanie by mal zvládnuť skutočne každý. Za všetky tieto vymoženosti si ale zákazníci aj priplatia – dron bude stáť 550 USD a balíček s VR headsetom vyjde dokopy až na 800 USD.

Zdroj: engadget

Disqus Comments Loading...