Orange Stanley cup Tour viedla opäť cez Trenčín

Najvýznamnejšia hokejová klubová trofej Stanley Cup pricestovala vďaka Mariánovi Hossovi opäť na Slovensko. Úspešný útočník ju už po tretíkrát priniesol do rodného Trenčína. Orange ako generálny partner podujatia v spolupráci s ostatnými partnermi pripravil oslavy tak, aby sa z trofeje mohol potešiť naozaj každý. Okrem množstva fanúšikov, ktorí sa zúčastnili Orange Stanley Cup Tour 2015 v uliciach mesta, sa trofeje mohli naživo dotknúť aj finalisti Orange Minihokej Tour – hokejisti z HK Ružinov 99 a HC Košice.

Na Slovensku sa najvýznamnejšia klubová trofej objavila už po šiestykrát, pričom tri razy sa o ňu zaslúžil aj útočník Chicaga Blackhawks Marián Hossa. Púť slávneho pohára sa začala na tlačovej konferencii v športovom areáli HOSS Sport Center, ktoré vybudoval úspešný útočník v miestnej časti Noviny. Tam už na neho netrpezlivo čakali finalisti Orange Minihokej Tour, hokejisti z HK Ružinov 99 a HC Košice. Šikovní mladí hráči sa odfotili so svojim hokejovým idolom a trofejou, ktorá je azda tou najväčšou motiváciou pre všetkých zapálených hokejistov.

„Sme radi, keď môžeme byť pri takýchto úspechoch a sprostredkovať obrovský zážitok aj malým talentom. Dlhodobo podporujeme hokej na všetkých úrovniach a teší nás, keď rastie motivácia a hrdosť v našich budúcich hokejových hviezdach,“ povedal Pavol Lančarič, generálny riaditeľ Orangeu.

Osobné stretnutie s Mariánom Hossom si vychutnali aj dvaja výhercovia súťaže na Facebooku, ktorí si do Trenčína mohli priniesť aj svojich priateľov. Spoločne s obľúbeným hokejistom prehodili pár viet a zvečnili sa s nablýskaným pohárom.

„Je to úžasný pocit podeliť sa s mojimi fanúšikmi o radosť, ktorú prežívam už po tretíkrát. Verím, že všetci ľudia si tento deň v Trenčíne užijú a že sa Stanley Cup čoskoro opäť vráti na Slovensko,“ uviedol Marián Hossa.

Následne si „Stanleyho pohár“ útočník užil v kruhu svojej rodiny a pripravil sa na veľkolepú „road show“ mestom. Tá odštartovala v piatok 21.8., symbolicky – na sídlisku Juh, kde Marián Hossa vyrastal.

Na špeciálne upravenom kamióne trofej pomaly putovala celým Trenčínom až k Zimnému štadiónu Pavla Demitru. Každý fanúšik tak dostal šancu pozrieť si populárnu trofej na vlastné oči a zažiť neopakovateľnú atmosféru pouličnej šou plnú radosti z víťazstva a spolupatričnosti.

Disqus Comments Loading...