Orange Android Roka 2013: TOP 5 Android príslušenstvo

Tento rok vyhlásil portál MôjAndroid.sk už štvrtý ročník ankety Orange Android Roka 2013. Hlasovania sa zúčastnilo presne 17 065 hlasujúcich, ktorí si zvolili svoje najlepšie smartfóny, tablety a príslušenstvo. Anketa už pozná svojich víťazov, ako to však dopadlo v jednotlivých kategóriách a zariadeniach v nich nominovaných? Ktoré smartfóny, tablety a príslušenstvo sa umiestnili tesne za prvou trojkou? Tak práve na tieto otázky sme sa vám rozhodli odpovedať. Predstavujeme vám päticu najlepších z kategórie Android príslušenstvo.

Náš tip
Orange Android Roka 2013: Poznáme najobľúbenejšie Android smartfóny a tablety na Slovensku

Predstavujeme kategóriu Android príslušenstvo

Jednu vec si kupujete častejšie než Android telefón (teraz nemyslíme aplikácie). Áno správne, je to príslušenstvo k vášmu smartfónu. Rôzne doplnky a Hi-Tech hračky rozširujú nielen funkcie a vlastnosti telefónu, a preto sme sa ich tento rok rozhodli zaradiť do ankety Android Roka 2013 nech vieme, ktoré z nich je to najlepšie.

TOP 5 najlepších

Aké Android príslušenstvo si v tejto kategórii odnieslo zlatú, striebornú alebo bronzovú medailu už pravdepodobne tušíte, no tentokrát si predstavíme aj štvrtú a piatu priečku. Aby sme to však zobrali po poriadku, od 1. po 5. priečku, povieme si, ktoré doplnky získali jednotlivé umiestnenia a doplníme aj informáciu o percentách, ktoré v ankete získali.

  1. miesto: AR.Drone 2.0 (17,9% hlasov)
  2. miesto: Creative Sound Blaster EVO ZXR (15,2%)
  3. miesto: Samsung EEB-EI1C externá batéria (10,6%)
  4. miesto: Sony MDR-1RBT slúchadlá (10,6%)
  5. miesto: Belkin EaseFit Plus Armband (8%)

Jednotlivé doplnky si samozrejme predstavíme aj detailnejšie.

AR. Drone 2.0

AR.Drone 2.0 je hračka na spôsob kvadrikoptéry, ktorá je vybavená množstvom funkcií a dá sa ovládať  smartfónom alebo tabletom na vzdialenosť 50 metrov. Táto novšia séria prináša dvojnásobne vyššiu kapacitu batérie, čo prináša celkový čas lietania približne 36 minút pri vzdialenosti od používateľa maximálne asi 50 metrov. Kvadrikoptéra diponuje kamerou, ktorá dokáže nahrávať obraz v HD rozlíšení a 1500 mAh batériou.

PARROT AR.Drone 2.0 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Creative Sound Blaster EVO ZXR

Creative Sound Blaster EVO ZXR sú štýlové slúchadlá, ktoré disponujú dokonca zabudovaným zvukovým procesorom  SB-Axx1, ktorý výrazne vylepšuje kvalitu zvuku. Ten je kvalitnejší a čistejší aj vďaka technológiám SBX Pro Studio či CrystalVoice a vďaka zabudovanej batérii je možné počúvať hudbu bezdrôtovo až 8 hodín.

 

Creative Sound Blaster EVO ZXR môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk) Porovnať ceny >>

 

 

Samsung EEB-EI1C

Samsung EEB-EI1C je externá batéria s kapacitou 9000 mAh, pomocou ktorej je možné nabíjať najrôznejšie mobilné zariadenia. Súčasťou balenia je microUSB/USB kábel a tiež kábel pre iOS zariadenia. Ak potrebujete energiu na cesty, alebo túry mimo civilizáciu, táto externá batéria bude pre vás tým pravým.

Batéria Samsung EEB-EI1C môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Sony MDR-1RBT

Sony MDR-1RBT sú štýlové slúchadlá, ktoré je vďaka technológii bluetooth možné používať aj bezdrôtovo. Vyznačujú sa kvalitným hudobným podaním, výraznými basmi a prednosťou je tiež výdrž 30 hodín na jedno nabitie. Konektivita je uľahčená aj vďaka prítomnosti NFC – stačí sa dotknúť a pripojiť.  

Náš tip
Recenzia | Sony MDR-1RBT | Prémiové Bluetooth slúchadlá pre každého

 

Sony MDR-1RBT môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk) Porovnať ceny >>

 

 

Belkin EaseFit Plus Armband

Belkin EaseFit Plus Armband je športové puzdro na rameno pre používateľov, ktorí žijú aktívnym životom a často športujú. Je špeciálne navrhnuté pre Samsung Galaxy S III a vďaka neoprénu, z ktorého je vyrobené, poskytuje ochranu voči vode a alebo mechanickému poškodeniu. Jeho súčasťou je aj praktická kľúčenka.

Púzdro BELKIN sportovní Samsung Gallaxy SIII mini čierne môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

 

Disqus Comments Loading...