Orange Android Roadshow 2014: Vyskúšajte si a vyhrajte novinky radu Nokia X

Osvedčený dizajn Nokia, obľúbené služby Microsoftu a aplikácie pre operačný systém Android. Takúto jedinečnú kombináciu ponúka jedine rad Nokia X. Novinka ponúka to najlepšie, na čo ste pri telefónoch Nokia zvyknutí, ako napríklad HERE Mapy so skutočnými offline mapovými podkladmi a integrovanou navigáciou. Návštevníci bratislavskej Orange Android Roadshow 2014 si telefóny Nokia X budú môcť vyskúšať na vlastnej koži už v sobotu 14. júna v hoteli Double Tree by Hilton. O smartfón Nokia X budeme dokonca aj súťažiť a traja z vás si ju odnesú domov. Neváhajte a registrujte sa!

Náš tip
ORANGE Android Roadshow 2014: ďalšia akcia bude 14.júna, exkluzívne novinky iba v Bratislave!

Nokia X s príjemným dizajnom

Nokia X je kvalitne spracovaný smartphone s výrazným dizajnom Nokia a jasnými žiarivými farbami. Pri hrúbke iba 10,4 mm ponúka vo svojom štíhlom odolnom tele 4“ displej odolný proti poškrabaniu a vymeniteľné zadné kryty, ktoré je možné dokúpiť v širokej škále farieb.

Veľká, silná a krásna Nokia XL

Nokia XL je prémiovým členom rodiny Nokia X. Zaujme 5“ displejom, 5Mpx fotoaparátom s autofokusom a bleskom na zadnej strane a 2Mpx kamerou na prednej strane.

Disqus Comments Loading...