ORANGE Android Roadshow 2014: Pozvánka ESET (Žilina)

Spoločnosť ESET vás pozýva na ORANGE Android Roadshow 2014 do Žiliny. Toto stretnutie sa uskutoční v sobotu 31. mája 2014 v hoteli Holiday Inn. Registrácia na akciu je zadarmo, počet miest je však limitovaný. S prihlásením preto nečakajte do poslednej chvíle.

ESET Mobile Security pre Android

ESET predstaví na akcii Android Roadshow svoju najnovšiu generáciu internetovej a antivírusovej ochrany pre smartfóny a tablety s názvom ESET Mobile Security pre Android. Surfujte a nakupujte bezstarostne na internete, sťahujte aplikácie do vášho tabletu alebo smartfónu – ESET vás ochráni. Pri strate telefónu sa spoľahnite na funkciu Anti-Theft, ktorá vám ho pomôže prinavrátiť spustením hlasnej sirény alebo zaslaním GPS súradníc.

Náš tip
Program Android Roadshow 2014 v Žiline
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

ESET Smart Security

Okrem ESET Mobile Security pre Android bude na stánku spoločnosti ESET možné vidieť kompletné portfólio produktov pre domácnosti vrátane vlajkového produktu ESET Smart Security. Už siedma generácia ESET Smart Security v sebe zahŕňa antivírus NOD32, firewall, rodičovskú kontrolu, antispam a antiphishing modul a tiež ochranu pri strate alebo krádeži notebook-u s názvom Anti-Theft. V najnovšej verzii kompletnej internetovej ochrany tiež nájdete pokročilú kontrolu pamäte, Exploit Blocker či štít zraniteľností.

Disqus Comments Loading...