Oppo F1s oficiálne predstavený. Zaujme 16 Mpix selfie kamerou

Možno si pamätáte na kráľa selfie spoločonosti Oppo. Bol ním smartfón s označením Oppo F1 a jeho predný fotoaparát mal rozlíšenie 8 Mpix. Z trónu ho však zosadila ďalšia novinka tejto značky, presnejšie Oppo F1s. Ten už obsahuje prednú selfie kameru s rozlíšením až 16 Mpix s clonou f2.0 a 1/3,1 palcovým senzorom. LED blesk tu, bohužiaľ, v slabších svetelných podmienkach neasistuje. Ľudí, ktorí si na pekné “svojky” potrpia, určite poteší skrášľovacia funkcionalita Beautify 4.0.

Z ďalších zaujímavostí treba ešte spomenúť panorámu pomocou selfie a samozrejmosťou je aj množstvo ďalších filtrov, ktoré selfie ešte viac vyšperkujú. Kamera na zadnej strane telefónu nakrúca video v rozlíšení Full HD a má rozlíšenie “len” 13 Mpix. IPS displej disponuje veľkosťou 5,5 palca a rozlíšením 720p. Oppo F1s je vyrobený z kovu a vo vnútri mu bije procesor MediaTek MT6750 v 8-jadrovom podaní (Cortex A53 s taktom 1,5 GHz. Pamäť RAM má kapacitu 3 GB a vnútorná pamäť dostala veľkosť 32 GB. Ak sa to však stále bude zdať málo, je tu možnosť rozšírenia o microSD kartu. Selfíčka tak predsa len budú mať kam putovať aj po prečerpaní vnútorného úložiska. Smartfón tiež obsahuje dual SIM slot s individuálnym slotom pre spomínanú microSD kartu.

Smartfón je navyše vybavený aj snímačom odtlačkov prstov. Nevyberateľná batéria má kapacitu 3075 mAh. Oppo F1s stojí zatiaľ okolo 240 eur, dostupný bude od augusta, no  o jeho dostupnosti u nás zatiaľ nebola reč.

Zdroj: gsmarena.com

Disqus Comments Loading...