OPPO F1 oficiálne predstavený, zaujme najmä fanúšikov selfie

Po sérii uniknutých informácií o smartfóne Oppo F1 bola novinka od čínskej spoločnosti konečne oficiálne predstavená. Nový smartfón svojou cenovkou podkopáva množstvo zariadení na trhu a zároveň ponúka pomerne solídne špecifikácie. Najväčšmi si na svoje prídu hlavne fanúšikovia selfie fotografií.

Oppo F1 ponúkne 5-palcový displej v pomerne tenkom a ľahkom tele s hmotnosťou iba 134 gramov a hrúbkou iba 7,25 mm. Displej je pokrytý aj odolným sklom Gorilla Glass 4, takže sa skutočne nemusíte obávať drobných škrabancov a iných chýb krásy spôsobených bežným používaním. Ako sme už avizovali, telefón zaujme najmä svojim selfie fotoaparátom. 8-megapixelový snímač s veľkosťou 1/4 palcu a clonou f/2.0 by sa mal postarať o skutočne veľmi pekné fotografie. Využiteľný bude určite aj 13 MP hlavný fotoaparát, ktorý zasa zaujme dobou zaostrenia iba 0.1 sekundy.

Pod povrchom sa ukrývajú pomerne zaujímavé špecifikácie. Moderný procesor Snapdragon 616 je doplnený o 3 GB RAM a 16 GB vnútornej pamäte. Nechýba ani predinštalovaný systém Android 5.1 Lollipop a toto zaujímavé zariadenie môže byť vaše už za 230 EUR. Ak hľadáte skutočne dobrý telefón na selfie a nechcete zainvestovať do najdrahšej vlajkovej lode, novinka od firmy OPPO môže byť skutočne tou správnou voľbou.

Zdroj: pocketnow

Disqus Comments Loading...