OnePlus Nord N100 na Slovensku za zníženú cenu 109 eur

OnePlus

Nie je to tak dávno, čo spoločnosť OnePlus predstavila prvý Nord. Nový rad lacných smartfónov strednej triedy sa následne rozšíril o ďalšie kúsky. OnePlus Nord N100 je z nich zatiaľ najlacnejší a už dlhšiu dobru sa predáva aj u nás na Slovensku.

OnePlus nord N100 dostáva novú cenu

Spoločnosť nás prostredníctvom tlačovej správy upozornila na novú zníženú cenu, ktorá je len 109 eur. Bežná cena v overených slovenských eshopoch bola doteraz na úrovni od 129 eur a vyššie. Znížená cena platí od dnes, 3. júna, v sieti predajní NAY Elektrodom.

Za svojich 109 eur zákazník dostane pomerne slušný kus hardvéru. Výkon zabezpečuje procesor Qualcomm Snapdragon 460, ktorý je doplnený o 4 GB RAM. Displej má uhlopriečku 6,52″, pomer strán 20:9, HD+ rozlíšenie a obnovovaciu frekvenciu 90 Hz.

OnePlus Nord N100 | Zdroj: oneplus.com

Vzadu sa nachádzajú tri fotoaparáty, ten hlavný má rozlíšenie 13 megapixelov a doplnený je o makro snímač a snímač hĺbky. Chýbať nesmie 3,5 mm audio jack a silná batéria s kapacitou 5000 mAh, ktorá zabezpečí výbornú výdrž. Jedným z najväčších lákadiel je obľúbená nadstavba OxygenOS, ktorou sa značka OnePlus doslova preslávila.

Aké sú iné možnosti v cene okolo 100 eur?

Pravdou je, že za cenu okolo 100 eur sú k dispozícii väčšinou základné modely čínskych neznámych značiek. Avšak dajú sa nájsť aj smartfóny overených a na Slovensku známych výrobcov.

Za podobnú cenu sa u nás predáva napríklad Motorola moto e7 power. Tá ponúka 6,5″ HD+ displej, ale len so 60 Hz frekvenciou. Vo vnútri sa nachádza procesor MediaTek Helio G25 a 4 GB RAM. Fotovýbava je prakticky zhodná s výbavou OnePlus, poteší tiež silná batéria s kapacitou 5000 mAh.

Motorola moto e7 power | Foto: Redakcia

Alternatívou môže byť Redmi 9C s procesorom MediaTek Helio G35 a HD+ displejom, ale len 2 GB RAM, avšak tiež s 5000 mAh batériou.

Náš tip
Vyberáme najlepšie smartfóny s cenou do 100 eur | 2021
Disqus Comments Loading...