OnePlus zjednodušuje pozvánkový systém na kúpu OnePlus 2, pozvánok bude oveľa viac

Spoločnosť OnePlus si vlani získala srdcia fanúšikov svojim dostupným smartfónom, ktorý ale zároveň spĺňal kritéria pre zaradenie medzi vlajkové lode. Tento rok už nepochybujeme o tom, že OnePlus 2 bude špičkovým smartfónom, no v jednom smere sa obavy fanúšikov naplnili – OnePlus 2 bude znovu možné objednať iba na základe pozvánky.

Vlani bolo ale získanie pozvánky naozaj náročné. Získať ste ju mohli od niekoho, kto si už smartfón kúpil, alebo ste ju mohli získať v rôznych akciách a súťažiach na stránkach a fóre OnePlus. To bolo časovo náročné a nič vám negarantovalo, že pozvánku skutočne získate. Aj preto boli mnohí užívatelia sklamaní, keďže si už zvykli, že v posledných mesiacoch je možné OnePlus One kúpiť si kedykoľvek bez pozvánky či iných obmedzení.

Spoločnosť teraz ozrejmila, ako bude pozvánkový systém fungovať. Uvedomuje si, že vlani bolo získanie pozvánky pre užívateľov náročné a situácia by sa tento rok nemala opakovať. Najväčší rozdiel bude v tom, že k dispozícii bude oveľa viac kusov smartfónov, pričom OnePlus hovorí až o 50-násobnom navýšení skladových zásob pri spustení predaja. Aj preto budete môcť o pozvánku jednoducho požiadať tak, že sa zaregistrujete do príslušného formulára. Spoločnosť ešte potvrdila, že uprednostňovaní budú tí užívatelia, ktorí podporili spoločnosť v minulosti, no akonáhle príde na vás rad, budete na to upozornení a budete si môcť OnePlus 2 kúpiť aj vy.

Zdroj: OnePlus Blog via Android Central

Disqus Comments Loading...