Obedná prestávka: Toy Truck Rally 3D – virtuálne autíčko na diaľkové ovládanie

Možno ste v detstve túžili mať vlastné autíčko na diaľkové ovládanie a tento sen sa vám nesplnil. Prípadne sa aj splnil, ale chcete si na tieto časy opäť zaspomínať a znova sa s autíčkom popreháňať medzi rôznymi prekážkami. V oboch prípadoch je tu pre vás Toy Truck Rally 3D, jednoduchá hra, v ktorej si môžete zajazdiť s diaľkovo ovládaným autíčkom priamo na vašom Android telefóne.

Menu a nastavenia sú zobrazené až sparťansky stroho, samotná hra je však graficky na dobrej úrovni a hlavne prekážky sú pekne nakreslené. Tých sa v hre nachádza hodne, od bežných cestných oranžových kužeľov, cez kartónové krabice, ktoré sa autom dajú rozraziť, alebo betónové zábrany, u ktorých to radšej ani neskúšajte:-) Vo vyšších leveloch sa nachádzajú dokonca ohne, alebo obrie ventilátory, pri ktorých je kontakt s ich listami fatálny. Oplatí sa zbierať bonusy v podobe rôznofarebných bleskov, ktoré vášmu autíčku pridávajú rýchlosť, turbo, alebo lepšie zatáčanie. Nechýbajú ani rampy, vďaka ktorým sa dá cez niektoré prekážky efektne skákať.

Cieľom je prejsť každú trať za čo najkratší čas, širšie možnosti, ako napríklad zasúťažiť si voči iným protivníkom, alebo aspoň svojmu „duchovi“, chýbajú. Útechou je aspoň mód Free Roam, v ktorom sa so svojím autíčkom môžete do sýtosti vyblázniť na ľade alebo asfalte.

Toy Truck Rally nie je hra, poskytujúca hodiny zábavy, ale za pozornosť určite stojí a snažiť sa prekonávať svoj traťový rekord môže by celkom chytľavé. Každopádne, hra je zadarmo, neobsahuje mikrotransakcie, reklamy sú zobrazované len v menu a neobťažuje večným ponúkaním inštalácie ďalších hier, takže jej vyskúšanie sa oplatí.

Verzia: 1.4.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.2
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...