Obedná prestávka: The Best Christmas Game Ever od Atomiconu (Playboxu)

 

Blíži sa čas Vianoc a každý z nás začína uvažovať o dovolenke či vianočných prázdninách. Pečenie koláčov, pozeranie televízora či písanie pohľadníc známym vás však môže po chvíli omrzieť. Presne vtedy je čas na The Best Christmas Game Ever! T.B.C.G.E je výborná Android hra od Atomiconu (re-brandovaného Playboxu), autora Bang Bang Racing THD a zaujímavej hry Switch. Je určená nie len pre čas Vianoc, ale pre celý rok a určite má čím zaujať veľké množstvo fanúšikov Android hier.

T.B.C.G.E vás postaví do role Santa Clausa, ktorý bojuje proti času pri roznášaní darčekov pre deti, ktoré čertovsky ukradli nepriateľské tučniaky na Severnom póle. Je to závod proti času, nepriateľom a prekážkam, v ktorom musíte okrem toho všetkého ešte aj zbierať čo najväčšie množstvo darčekov. Akými ďalšími vlastnosťami disponuje táto hra?

  • Návykový a síce jednoduchý gameplay
  • Konzolová kvalita grafiky a zvuku
  • Odpočítavanie času do Vianoc
  • Vianočná hudba
  • Naozaj jedna z najlepších vianočných hier
  • Originálne zvuky a hudba
  • Zrýchľovače skóre a rýchlosti

T.B.C.G.E je hrou, ktorá zaujme hlavne svojou jednoduchosťou a motívom. Jediné, čo v hre musíte robiť je ovládať vianočné sane pri ceste dole kopcom, vyhýbať sa pritom prekážkam a zbierať darčeky. Hoci je princíp strašne jednoduchý, mnohí si túto vianočnú hru určite obľúbite. Na Android Markete je tento herný titul dostupný už za 1,16 €, čo nie je veľa. Ak by ste chceli vidieť prostredie hry z bližšia, pozrite si toto video od maďarského autora MrTMHun. Odkazy na stiahnutie nájdete nižšie.


The Best Christmas Game Ever
Atomicom
Verzia 1.1
Veľkosť 16 MB
2.2+

1,16 EUR

 

Atomicon pripravuje ďalšie dva zaujímavé herné tituly – Angry Wife a House of Golf, ktoré by mali byť k dispozícii už čoskoro.

Disqus Comments Loading...