Obedná prestávka: Puzzle hra Spirits s prírodným motívom

Piatok so sebou okrem iného prináša aj ďalší diel nášho seriálu Obedná prestávka. Dnes si predstavíme zaujímavú Android hru Spirits, ktorá je okrem iného zameraná aj na prírodu a jej živly. Táto hra bola súčasťou vývojárskej akcie The Humble Bundle, ktorá skončila pred pár dňami, takže je možné, že ste si ju zakúpili v akciovej cene a máte ju nainštalovanú vo svojom Android zariadení. Ak nie, tak si pozorne prečítajte našu mini-recenziu na túto hru a potom si ju môžete pokojne zakúpiť priamo z Google Play Store.

Spirits je puzzle hra s prírodným motívom a veľmi peknou grafikou. Na začiatku každého levelu sa ocitáte v úlohe akejsi “duše”, ktorá má schopnosti prírody a dokáže sa zmeniť na rôzne druhy prírodných živlov a rastlín. Okrem vetra či viniča sa dokážete napríklad aj podkopať zemou, či zmeniť na iný nástroj, len aby ste prešli do ďalšieho levelu. Samozrejme, že pri prechádzaní myslíte na prírodu a neničíte ju. Ak ste hrávali hry v 90-tych rokoch, bude vám hra Spirits veľmi podobná a vy sa môžete aspoň na chvíľu vrátiť do minulosti, keď ste sa hrali Lemming-ov alebo hru podobnú tejto.

          

Každý jeden level má v sebe určité prekážky, ktoré musíte prekonať. Prízraky (ako si postavičky z tejto hry nazveme) vychádzajú zo začiatočného bodu levelu ustavične a budú pokračovať v chôdzi aj napriek nebezpečenstvu, preto je vo vašich rukách ich ochrániť. Počas toho, ako sa budete snažiť zamedziť všetkým prízrakom, aby sa stretli s prekážkami, môžete zbierať aj rastlinky, čo pre vás môže byť akási výzva. Niekedy totižto budete mať dosť aj s tým, že musíte prízraky dopraviť len na koniec levelu. V každom leveli máte určený počet prízrakov, ktoré do neho vstúpia, a ktoré daný level musia prežiť, preto musíte veľmi citlivo vyberať, na ktorom mieste a ako pretvoríte daný prízrak na prírodný živel či nejaký nástroj.

  

Android hra Spirits je okrem prekonávania levelov aj o oddychu. Grafické spracovanie tejto hry je na veľmi vysokej úrovni a okrem prekrásnej grafiky sa v leveloch stretnete aj s naozaj peknou hudbou, ktorá vás prinúti relaxovať. Táto hra pôsobí naozaj upokojujúcou, nakoľko sa v nej nestretnete so žiadnym násilím. Len oddych, pohoda a relax. Celkovo hra Spirits ponúka 47 levelov, v ktorých zažijete zakaždým malý príbeh s prízrakmi a na ktorého konci vám poskočí srdce, že ste daný level zvládli. Hoci táto hra nie je určená pre masy, svojich fanúšikov si však určite nájde. Svojim spracovaním je určená hlavne na hranie v pokojných situáciách, ako napríklad večer pri zaspávaní, v ruchu a v strese si ju jednoducho neužijete.

Android hra Spirits je dostupná na Google Play Store v jedinej, platenej verzii. Jej cena nie je nízka, no pokiaľ sa vám hry tohto typu páčia, určite do nej zainvestujte. Ak ste si ako deti užívali Lemming-ov a máte radi prírodu, hra Spirits je určená práve pre vás. Odkaz na stiahnutie nájdete nižšie a ak sa rozhodnete, že si túto hru zakúpite, dajte nám vedieť, ako sa vám páčila a čo na nej najviac oceňujete. Príjemné hranie!

Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: 2,79 €
Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: 2,79 €
Disqus Comments Loading...